امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(16-01-2014، 20:28)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:23)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:15)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا دَمه عیده یه دو جین عقل نازل کن !:|

خدافث

هر هر هر هر .. خنددددددددددددیییییدم ها ها ها ها

دو عدد سوزن هم به ما بده دهنتونو به هم بدوزیم شعار ندین Dodgy

Big GrinBig GrinBig GrinTongueTongue

میتونی گم شی از گفتگو بیرون :cool::cool::cool::cool:TongueTongue

ببین حنا خانوم کسی که من بش گفتم خودش فهمید
بعد زرزر اضافی نکن بزا باد بیاد -_-

بنده ایمان هستم حنا هم نیستم ... از اشنایی با شما خوش پختم TongueTongueBig Grin

اشتفا گرفتی .... Big GrinBig GrinBig Grin
شواهد که نشون میده حنایی !موهان حناییه :|

صفحه ی قبل همه سر من دعوا داشتن ...

نمی تونم جواب همه رو بدم

ایسان شوخی میکنم ناراحتی پیش بیاد Big GrinBig GrinTongueTongueTongueTongue زبونی TongueTongueTongue

موهام حنایی نیست و طلاییه طلاییه یا بوور ... فهمیدی ؟ میفهمی ؟ DodgyDodgy

احمت تو همه جا جار زدی موهام حنایی احمق ؟ DodgyDodgyDodgy
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(16-01-2014، 20:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگم چیو لو دادی ؟ باشه میگم

عشخت نسبت به احمت

ایسان ؟ خجالت نمیکشی؟ الان همسرت عسل میاد تو رو میزنه

اینا هم رفتن ... راستی کسی دیگه نمیخواد شوهرش بدم ؟ من کارم شده بهم رسوندن مرغای عاخش ووو هTongueTongue

نع آیسآن آبجی گلم منه ! :cool:
تارا زنمه ! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ســریش|:
ایمان بیــا جمش کن داداشتو -_-

داداش من بود ... حالا شوهر توهه ... به من چی !!

اون موقع به هم نامه ی عاشقانه میدادین
واسه هم کادو میخریدین
شعرای عاشقانه مینوشتین
ازدواج میکردین
باید فکر این جاشو میکردین

تارا میتونی مهریتو بزاری اجرا ! حالا چند تا سکه س؟

تارا متولد کی هستی ! ؟ Big Grin

وقتی تو بمیری|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 300
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
jessica hernandez
Illinois, USA

احمد رضا یه امریکایی پیدا کردم ... ههه HeartBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اسمش جسیکاس هرناننندزززززه !!!!Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(16-01-2014، 20:32)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:29)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مریمـ!|:
بسه خاله(:

نگاری..

باورت میشی من امروز چقد با خودم درگیرم؟!

ناراحتم ولی دو ساعته دارم با خودم فکر میکنم چرا ..

هنوزم به هیچ نتیجه ای نرسیدم !!!
باورم میشه ((:
منم با خودم درگیرم!(:
تازه اونروز یکی زدم پس کله خودم((=
چشا خودم گرد شدن|:
مودونم!(:

بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله ..

اعصابم خورد شده بخدا ..

یهویی اینجوری شدم -_____-

اثرات امتحانه ...

مطمئنم..

تو خوب میشی -_____-

منم خوب میشم -______-
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ƝeGaЯ
خیلیT_T
مگه نگفتم تن تن جلو نرید:/
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
بچه ها تو مرحمت الان کی جیغ زد ؟؟؟؟!!!!!! من صدا شو میشنوم از تو حال ... تصویر نمیاد !!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(16-01-2014، 20:35)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع آیسآن آبجی گلم منه ! :cool:
تارا زنمه ! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ســریش|:
ایمان بیــا جمش کن داداشتو -_-

داداش من بود ... حالا شوهر توهه ... به من چی !!

اون موقع به هم نامه ی عاشقانه میدادین
واسه هم کادو میخریدین
شعرای عاشقانه مینوشتین
ازدواج میکردین
باید فکر این جاشو میکردین

تارا میتونی مهریتو بزاری اجرا ! حالا چند تا سکه س؟

تارا متولد کی هستی ! ؟ Big Grin

وقتی تو بمیری|:
من فک کنم متولد 1376 هستی !
من الان فاکتور گیری میکنم برات 13 سکه مهرت خوبه خآنوم ! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ایمان مارمولک چرا امریکای نژاد پرس ! Big Grin
دخترای سودان هم خیلی جیگرنآآآآآآآ Big GrinBig GrinBig Grin
احمدرضا تو الان پدرم شدی:|
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(16-01-2014، 20:33)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:31)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:29)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:28)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:25)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخمر -ــــــــــ-

سلآآآآآم!
چه خبر؟؟
شما چه خبر555

مامان من چون جدیدم کسی باهام نمیحرفهcryingcrying
عاديع

خب من باید چیکار کنم؟؟
|:
(16-01-2014، 20:39)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمدرضا تو الان پدرم شدی:|

استغفرالله دُخی؟؟|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان