(16-01-2014، 20:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-01-2014، 20:35)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من فک کنم متولد 1376 هستی !
(16-01-2014، 20:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-01-2014، 20:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-01-2014، 20:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ســریش|:
ایمان بیــا جمش کن داداشتو -_-
داداش من بود ... حالا شوهر توهه ... به من چی !!
اون موقع به هم نامه ی عاشقانه میدادین
واسه هم کادو میخریدین
شعرای عاشقانه مینوشتین
ازدواج میکردین
باید فکر این جاشو میکردین
تارا میتونی مهریتو بزاری اجرا ! حالا چند تا سکه س؟
تارا متولد کی هستی ! ؟
وقتی تو بمیری|:
من الان فاکتور گیری میکنم برات 13 سکه مهرت خوبه خآنوم !
ایمان مارمولک چرا امریکای نژاد پرس !
دخترای سودان هم خیلی جیگرنآآآآآآآ
چقدر کم ... تارا بیشتذ بگیر بیشتر ..
اقا من اعتراض دارم 13 تا کمه ... بکنین 1376 تا ... تاریخ تولدش. ... کاری که پسر عمه ی خلم کرد .... ولی خدایی زنش توپه ... چه حالی میکنن الان .. ووووووووویییییی
(16-01-2014، 20:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-01-2014، 20:35)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من فک کنم متولد 1376 هستی !
(16-01-2014، 20:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-01-2014، 20:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-01-2014، 20:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ســریش|:
ایمان بیــا جمش کن داداشتو -_-
داداش من بود ... حالا شوهر توهه ... به من چی !!
اون موقع به هم نامه ی عاشقانه میدادین
واسه هم کادو میخریدین
شعرای عاشقانه مینوشتین
ازدواج میکردین
باید فکر این جاشو میکردین
تارا میتونی مهریتو بزاری اجرا ! حالا چند تا سکه س؟
تارا متولد کی هستی ! ؟
وقتی تو بمیری|:
من الان فاکتور گیری میکنم برات 13 سکه مهرت خوبه خآنوم !
ایمان مارمولک چرا امریکای نژاد پرس !
دخترای سودان هم خیلی جیگرنآآآآآآآ
چقدر کم ... تارا بیشتذ بگیر بیشتر ..
اقا من اعتراض دارم 13 تا کمه ... بکنین 1376 تا ... تاریخ تولدش. ... کاری که پسر عمه ی خلم کرد .... ولی خدایی زنش توپه ... چه حالی میکنن الان .. ووووووووویییییی