امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(16-01-2014، 20:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک ×!

سوولوومSmileSmile
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(16-01-2014، 20:54)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامی من خواهری برادری بابایی...کسیو دارم؟؟

تو نَوَمی دیگه واا|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 304
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، இFATEMEHஇ
کی عروسی کنیم ! ؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(16-01-2014، 20:54)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آغــا من میخواستم بـرم خدافض|:

اععع :/
حرف بد میزنی؟ ::/
تو کوجا میخواب بری یعنی؟ :/
اصلا چرا باید بری؟:/
مگه دست خودته؟ »_«

نـع دسـه توئه)):
عشقــو من میرم بخوابم خدافض-_^
(16-01-2014، 20:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:47)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـورا؟(:

تارا(:

خــوبی؟(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، † αƖιєη † ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(16-01-2014، 20:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطف کردی اقا ایمان :/
احمد آن هس ولی اینجا نیس :/
عاشقه بدبخت ^_^

قابلی نداشت ..

اجی تارا یه گفتگو جدید بزن ... این هنگ کردس ..

من حوصلم سر رفت ...

یکی یه رااه پیشنهاد کنه ...
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، † αƖιєη †
(16-01-2014، 20:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک ×!

خیرأ انشالله؟

خخخخخخ
زدم تو فاز عربی
جو جونه عمت ول کن منو :/
من خودم نامزد دارم:/
 سپاس شده توسط T A R A ، Mr.Robot
(16-01-2014، 20:59)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:54)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نَوَمی دیگه واا|:

ااااا؟؟پس احمد اغا میشه بابا بزرگم؟؟
|:
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
خدافــض!
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(16-01-2014، 21:01)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 20:59)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نَوَمی دیگه واا|:

اییی بــابـا-_-
نــــه من شوور ندارم گلم اینارو از پرورشگاه آوردم|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77
(16-01-2014، 21:01)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نَوَمی دیگه واا|:

اره عزیزم !
تارا چه خوشش اومده هی سپاس میده ! ؟ Big Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان