امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

ههههه آبجیه من میانگین سنی قرمزا پایی تر از آبیاس پس نگو پیرن اگه پیرن برا شما چین دیگه
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 342
آگهی
(17-01-2014، 11:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا همه آبین ! ؟

نه تنها اینجا بلکه هم جا آبی اسمونی هستSleepy
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
باز ماکان رف ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط M.K.N
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://denjface.ir/i/attachments/1/1389946354325421_large.jpg

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

سلام به همه ...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، hamid ♥
(17-01-2014، 11:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:14)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:03)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها

بیاید یه کاری کنیمUndecided

موافقم-_-
مرضیه جونم^_^
مهم اینه که نمیدونم چیکار کنیم؟Big Grin

(17-01-2014، 11:03)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 10:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا حمید؟

چیکا میکنی؟Undecided
داری نیگا میکنی؟
نه
اهنگ گوش میدم:cool:
بلندگو های جدیدم رو امتحان میکنم
رو اهنگ جدید دوستم کار میکنم
وااااااااااای
چقدر فعالBig Grin
عه خوب پس
پس چی فک کردی
فک کردم شبیه مترسک داری نگاه میکنیBig Grin
نه مگه میشه مث مترسک نگاه کنی
وقتی رفتی صدر جدول
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
(17-01-2014، 11:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://denjface.ir/i/attachments/1/1389946354325421_large.jpg

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

سلام به همه ...

سلام ایمان !
خخخخخخخ ! Big Grin
(17-01-2014، 11:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا همه آبین ! ؟

200%%%%%
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، M.K.N
(17-01-2014، 11:19)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای اون بازیکنای پرسپولیس که همه پیرن

زیادی فوتبال میبینی خسته نشی !!!!!1 تیم پرسپولیس این فصل یکی از جوون ترین تیم هاست . استقلالیه دیگه بیشتر از این توقع نمیره ازش.پرسپولیسیا پرچم بالاست

زیاد به خودتون فشار نیارید

بد میشه اگر هیچکس گل نزنهDodgy

من نمیخوام توههین کنم
پرسپولیس هم تیم خوبیه ولی من طرفدار آبیام
(17-01-2014، 11:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا همه آبین ! ؟

نه تنها اینجا بلکه هم جا آبی اسمونی هستSleepy

همگان باید بدانند رویایی ترین لحظات زمان غلبه سرخی غروب بر تلاتو آبی آسمان است.
باید بدانند خون تا ابد سرخ خواهد ماند ولی به محض ناپدیدی آبی آسمان همه خوشحال میشوند چون لحظاتی بعد باران خواهد آمد!
امروز ما میبریم.
چون قرمز تا ابد پیروز است...
(17-01-2014، 11:16)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:15)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:14)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههههههههههه سلام ماکانTongue

بــــــــــــه بــــــــــه
چطوری آبجی؟(:
نبودی چن وقت :|

اره یه چند وقت راحتت گذاشته بودم.شیوا کجاست؟؟؟؟

سر درساش

از این پست به بعد کسی در مورد بازی امروز حرف بزنه باهاش برخورد میشه -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ★BlAcK EvIl★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان