امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(17-01-2014، 11:37)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:35)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ok
فقط داداش یه برنامه بریز یکیو بکشیم اصابم خط خطیه >_<

آبجی تو اسم بده جنازه تحویل بگیر برنامه میخوای چیکارگـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 346

منو بکشین دیگه نتونم بیام فلش ... معتادشم به خدا ....
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(17-01-2014، 11:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:29)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل؟رفتی؟Sad

نع:|
رفتم برگشتم:|

عــســ ـلک ... خوپی ؟ یا خوفی ؟

دیروزم بت گفتم از ارایه تصغیر استفاده نکن-_-
هیچکدوم-_-
باید برم حرفه بخونم-_-
نمیخوااااااام-_-
حمید منظورت کدوم تیمه؟Undecided
(17-01-2014، 11:38)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:37)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:35)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ok

آبجی تو اسم بده جنازه تحویل بگیر برنامه میخوای چیکارگـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 346

تو درست بشو نیستی نه؟گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 346
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ★BlAcK EvIl★
(17-01-2014، 11:39)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:29)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل؟رفتی؟Sad

نع:|
رفتم برگشتم:|

عــســ ـلک ... خوپی ؟ یا خوفی ؟

دیروزم بت گفتم از ارایه تصغیر استفاده نکن-_-
هیچکدوم-_-
باید برم حرفه بخونم-_-
نمیخوااااااام-_-

ارایه ی تکــــــــــــــبیر خوبه گفتم ؟ > ؟ > ؟

عسلانٌ .عسلاتَ ... عسلانِ عسلینَ
عسل تو پرسپولیسی؟
(17-01-2014، 11:40)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 11:38)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ok

تو درست بشو نیستی نه؟گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 346

منـ ظهور؟؟

چ خــلآفی مرتکب شدم خودم بیخبرم ؟!!:cool:
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(17-01-2014، 11:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حمید منظورت کدوم تیمه؟Undecided
تیم خودمان 6 سالگی توش بودم تا الان
مربیمون تا کلاس دوم راهنمایی تمرین میداد نمیذاشت بریم تو مسابقات الان فرستاده تو مسابقات مارو داریم همه رو جارو میکنیمBig Grin
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Wєιяɗ
انریکه=|
ایمان عاشق اواتارتم:|
 سپاس شده توسط hamid ♥ ، Wєιяɗ

ok

نه خودم باص باشم
داش باید این احمد وحنا خانوم (جاستین)رو نسلشون رو منقرض کنیم -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 346
 سپاس شده توسط Wєιяɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان