امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

خرس گنده چیست؟
واژه ای که پدران و مادران ایرانی برای ندادن عیدی و کادوی تولد به فرزندان خویش نسبت میدهند.
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط MR.FARZAM
آگهی
من رفتم بازی ببینم بـــــای
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 368
 سپاس شده توسط MR.FARZAM ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
یکـی بیـآد ایـن یـآرو رو از ایـن وسـط شـوت کنـه رو مخمـه >__< روانیـم کـرد گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 368

بـه تـو چـه کـه مـن نـذر کـردم یـآ نـع!؟ بـه تــو چـه کـه مـونـآع چـرا داره گـریـه میکنـه!؟ اصـن چیکـآره حَسَنـی!؟ تـو رو سَنَنَـه!؟ ||:

واییییی >____<

(معلـوم نـی پسـره یـآ دختـره |: )
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 368
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، along boy
تولد آیسآن هستآ ! ! ! Dodgy Dodgy Dodgy

آیسآن باید برقصه از تارا هم نترسه ! Big GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM ، along boy
(17-01-2014، 13:41)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 13:40)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 13:37)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان سپاساش تموم شد حالا هی ملیتا میدهTongue

چِ عجیب تر یکی دیگه هم منو دید
منم دارم میبینمتo_O

وای اینم منو دیدم
الان احساس می کنم زنده شدم
زندگی سلام
روح بودن کم کم بای
ذوق مرگی ^_^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

اقا این عصبی الان من می خورهConfusedConfusedConfused
کمکExclamation
(17-01-2014، 13:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکـی بیـآد ایـن یـآرو رو از ایـن وسـط شـوت کنـه رو مخمـه >__< روانیـم کـرد گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 368

بـه تـو چـه کـه مـن نـذر کـردم یـآ نـع!؟ بـه تــو چـه کـه مـونـآع چـرا داره گـریـه میکنـه!؟ اصـن چیکـآره حَسَنـی!؟ تـو رو سَنَنَـه!؟ ||:

واییییی >____<

(17-01-2014، 13:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییی >____<

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM
(17-01-2014، 13:43)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 13:40)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Allegro کم پیدایی؟ 0.0
بعله!
این Allegro اسم داره ها!!!
درضمن....
دارم درس می خونم...
می خوام دکتر شم:|

انقد کم پیدایی یادم رف اسمت!
اقا رضا:\
درس؟ درس چیه؟:|
منم استاد دانشگا میشم:|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
درود بچه ها.

پریا لنگیه ‏‎><‎
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ★MoRpHeUsS★ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
بچه من خیلی با کلاسم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چون کنسرت محسن یگانه رفتم.
...
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط MR.FARZAM

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان