امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

سلام ملینا جون
When GOD solves your problems, you have Faith in HIS abilities;when GOD doesn't solve your problems HE has Faith in your abilities.
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 398
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
آگهی
(17-01-2014، 17:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 398 دلـم بـرا یکـی تنگـه !!

کی ایــــسآآآن؟؟
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
بچه ها من برم
هم اینکه 5 درصد مونده شارژ
کتاب-_-
:/
بابای^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
(17-01-2014، 17:05)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 16:59)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا ی بحثی باز کنید همه بتونن حرف بزنن
حوصله کسی سرنره

چند سالته ؟ ^__^ کجایی؟ بهترین دوستت ؟ ^__^

من ایسان 15 ساله (همین امروز 15 سالم شد )

از تهـران ^__^
منم غزل هستم ...17 سالمه
از استان مرکزی:اراک زندگی میکنم
دوست خوب که زیاد دارم

خـوشبختـم ^__^ !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 398
 سپاس شده توسط rozha77 ، இFATEMEHஇ
(17-01-2014، 17:02)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 16:55)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسلامت ایمان

دوتا جاستین دارید؟؟

yes
me too
Tonguecryingcryingcryingcrying
خب چرا گریه میکنیDodgy
When GOD solves your problems, you have Faith in HIS abilities;when GOD doesn't solve your problems HE has Faith in your abilities.
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام هر کی که وجود دارد در این جا 
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط rozha77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-01-2014، 17:07)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 398 دلـم بـرا یکـی تنگـه !!

کی ایــــسآآآن؟؟

نمیگـم گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 398
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 398
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(17-01-2014، 17:07)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من برم
هم اینکه 5 درصد مونده شارژ
کتاب-_-
:/
بابای^_^

خدافس اجیـــــ^.^
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
منم برم بای
(17-01-2014، 17:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:05)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 17:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 16:59)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا ی بحثی باز کنید همه بتونن حرف بزنن
حوصله کسی سرنره

چند سالته ؟ ^__^ کجایی؟ بهترین دوستت ؟ ^__^

من ایسان 15 ساله (همین امروز 15 سالم شد )

از تهـران ^__^
منم غزل هستم ...17 سالمه
از استان مرکزی:اراک زندگی میکنم
دوست خوب که زیاد دارم

خـوشبختـم ^__^ !
همچنین عزیزمHeart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان