امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

نقل قول: منم همین مدلیم
دوباره؟؟؟
کلا گفتم|:

مشکل|:؟
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
کــلی خــلـآقیت به خرج دادم منطق رو با وان دایرکشن تطبیق دادم بعد به من میگن ترشیده ی عقده ای|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=63207

تـــف|×
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(17-01-2014، 19:18)*M* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمینا باید برم
کاری نداری؟

نه عزیزم
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
من خانواده می خوامcrying
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(17-01-2014، 19:17)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیل اومدم

بیا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=399
شبـ؛?
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
نقل قول: خــآک بر سرت|:
Big Grin

اینم اسمه؟؟؟Big Grin
روز ثبت نام حول شدم |:

واسه دوران جاهلیت بود|:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(17-01-2014، 19:14)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:13)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:09)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم یه خانواده می خوامConfused

بیا تو خانواده ی ما Smile

سلام عزیزم^_-
خانواده شما کی هستن؟؟؟

من و عسل و نسترن ابجیم
روژی مامانمونه و نیایش و مهشید خاله هامون
مهراوه مامان بزرگمونه
ارمینا هم دخترخالمونه
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~ ، MOHSENEBRAHIMI ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(17-01-2014، 19:17)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:16)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:14)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ...

مهتاب منو یادته؟؟
فلش باکس...
mamba
آرهـ {..♥..}
مگه میشه یادم نباشهـ عــَســل(;

وای عاشختم ♥
ب لیستم اضافت کنم؟؟^_^
کی میخواد بیاد تو لیست من؟؟؟:4chs:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(17-01-2014، 19:20)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:18)*M* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمینا باید برم
کاری نداری؟

نه عزیزم

بای عشقم
تبلیغات در امضا بر خلاف قوانین می باشد !
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~ ، MOHSENEBRAHIMI
(17-01-2014، 19:21)*M* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:20)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمینا باید برم
کاری نداری؟

نه عزیزم

بای عشقم

بآی
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان