امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(17-01-2014، 19:21)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:17)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:16)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:14)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ...

مهتاب منو یادته؟؟
فلش باکس...
mamba
آرهـ {..♥..}
مگه میشه یادم نباشهـ عــَســل(;

وای عاشختم ♥
ب لیستم اضافت کنم؟؟^_^
کی میخواد بیاد تو لیست من؟؟؟:4chs:
ولی اونجا ترکید=|
اوهــومـ..!
مَنم الــآن + مـیـکـنمـ ♥
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
ملیتا اسمت چیست فرزندم؟
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آهآی ^_^
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(17-01-2014، 19:18)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـــآم دخمَــــل خآله ^___^
-----------------
من دختر نیایشم

خوبی ؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 432
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
فآطی فآطی؟

(17-01-2014، 19:23)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:18)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-----------------
من دختر نیایشم

خوبی ؟

خوبــــــــــــــَم...خیلی خوبم
تو خوبی عزیزم ؟

اُه اوضاع خرابــــــه
مامان اومد!!!
برم درس بخونم
خَــدآفــِـ×ـــــظ
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(17-01-2014، 19:23)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا اسمت چیست فرزندم؟

ملیتا
من چه عضوی از این خانواده میشم؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

فــــآطی تو خانواده داری؟؟
|:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، MOHSENEBRAHIMI
ماکان تو دیه چرا ساکتی؟...:/
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(17-01-2014، 19:22)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:21)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:17)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:16)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:14)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ...

مهتاب منو یادته؟؟
فلش باکس...
mamba
آرهـ {..♥..}
مگه میشه یادم نباشهـ عــَســل(;

وای عاشختم ♥
ب لیستم اضافت کنم؟؟^_^
کی میخواد بیاد تو لیست من؟؟؟:4chs:
ولی اونجا ترکید=|
اوهــومـ..!
مَنم الــآن + مـیـکـنمـ ♥

ی چیزی بدتر از ترکیدن:|
تنکس^_^
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، MOHSENEBRAHIMI
(17-01-2014، 19:24)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطی فآطی؟

(17-01-2014، 19:23)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-----------------
من دختر نیایشم

خوبی ؟

خوبــــــــــــــَم...خیلی خوبم
تو خوبی عزیزم ؟

با موبایل اومدم نمی تونم سریع ج بدم
ارع منم خوب بیدم
مامان روژی به تو هم پ خ داده بود؟
واقعا رفته ؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 432
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، MOHSENEBRAHIMI

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان