امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(17-01-2014، 19:30)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:26)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:23)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا اسمت چیست فرزندم؟

ملیتا
من چه عضوی از این خانواده میشم؟؟؟

دختر من می شی؟ ^____^

بوقـــــــــــــــــــــــــ بوقــ بوقــ بوقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ---
اعصاب تعطیله:|
عجب مامانیO_o

من اینقدر مامان خوبیم ^___^
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(17-01-2014، 19:29)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:
(17-01-2014، 19:27)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:24)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطی فآطی؟

(17-01-2014، 19:23)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:18)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـــآم دخمَــــل خآله ^___^
-----------------
من دختر نیایشم

خوبی ؟

خوبــــــــــــــَم...خیلی خوبم
تو خوبی عزیزم ؟

با موبایل اومدم نمی تونم سریع ج بدم
ارع منم خوب بیدم
مامان روژی به تو هم پ خ داده بود؟
واقعا رفته ؟

آره

نخند
بی مادر شدم
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 434
ماکان بیدی یا نبیدی؟|:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(17-01-2014، 19:30)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع نع دختر ارمینا نشو
دخدر من شو دوست روحی جونم

Dodgy خودم اول گفتمDodgy
من عاشق بچمRolleyes
ســـــلام همگی

چطوری آبجی مامان سراغتو ازم گرفت
(17-01-2014، 19:26)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان تو دیه چرا ساکتی؟...:/

از چی بگم برات؟-__-
همینجام آبجی -__-
درود بر همگی -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، MOHSENEBRAHIMI
(17-01-2014، 19:30)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع نع دختر ارمینا نشو
دخدر من شو دوست روحی جونم

اره مامان روحی بهتره^_-
ولی من تا بخوام اعضای خانواده را یاد بگیرم یکم طول می کشه
ولی ابجی باشیم بهتره^_^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(17-01-2014، 19:31)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:29)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:
(17-01-2014، 19:27)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:24)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطی فآطی؟

(17-01-2014، 19:23)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ؟

خوبــــــــــــــَم...خیلی خوبم
تو خوبی عزیزم ؟

با موبایل اومدم نمی تونم سریع ج بدم
ارع منم خوب بیدم
مامان روژی به تو هم پ خ داده بود؟
واقعا رفته ؟

آره

نخند
بی مادر شدم

الهی من بمیرم برات عسیسم
مامان زود برمی گرده غصه نخور
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
بابا دختر هیچکدوم دختر من شو خخخخ
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(17-01-2014، 19:31)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:30)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:26)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2014، 19:23)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا اسمت چیست فرزندم؟

ملیتا
من چه عضوی از این خانواده میشم؟؟؟

دختر من می شی؟ ^____^

بوقـــــــــــــــــــــــــ بوقــ بوقــ بوقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ---
اعصاب تعطیله:|
عجب مامانیO_o

من اینقدر مامان خوبیم ^___^

ارمینا بچه ی منو ندزد
ملیتا من خیلی مامان خوبیم
دخدر من میشی ؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان