امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

آیسان>_<
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 354
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(20-01-2014، 15:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خیر ... عمـه ی جناب عالی ..

شایـد |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 354
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(20-01-2014، 15:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:17)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:08)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:04)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسو ول کنید:|وگرنه خودم خفتون میکنم:|
گشنمه:|

عسل منو خفه میکنی ؟ Big GrinAngel

الان گشنمه:|
ولی اگه بخوای خفت میکنم:|
امروز نزدیک بود بغل دستیمو خفه کنم:|
ب پشت گردنش حساسه منم هی قلقلکش میدم:|
نا جونم:}

مگه ناهار کوف نکردی ؟؟؟

انقدر میخوره میشه تانکر نفتا ... مثه من خوش اندام و مانکن باش ..

دخترا رو هیکلم قسم میخورن جونه خودم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ایسان ؟!! همسر ایندت گوشیشو نمیگیره ... دیروز ترسش دادم ... الان میترسه ج بدهعBig GrinBig GrinBig Grin
نع:|
تا 2.5 مدرسه بودم
تا این مردتیکه(راننده سرویسم )بیاره میشه 3
جون خودت:|
هاها دیدی گفتم ایسان:|
ایسان بات قهرم میخوام طلاق بگیرم:|
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(20-01-2014، 15:24)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـعـــــیــــ من که مثه همیشه تنهامConfused

بابـــــــــآ بیا من میشم دوستت ... AngelBig Grin
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
من دیگه برم بایـــــ
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(20-01-2014، 15:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:24)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـعـــــیــــ من که مثه همیشه تنهامConfused

بابـــــــــآ بیا من میشم دوستت ... AngelBig Grin

وای اگه مامانم بفهمه من دوس پسر دارم؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(20-01-2014، 15:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:23)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام هفتمی!؟ ^__^

منم هفتمم |:

نمیدونید کار و فناوری چیه!؟ -____-

ما هفتمیاا درسامون از شماها سخت تره !! -___-

حسام ریاضی درس چندمی!؟ (:

هوی تو هفتم باشی من اسممو عوض میکنم:|

وا چرا!؟ |:
چرا الکی میگی؟:|
تو 15 سالته:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~!
هیکل هیکل نکن یه فیگول میگیرم پرت شی اونورا خخخخخخ
.
.
.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 354
(20-01-2014، 15:25)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع:|
تا 2.5 مدرسه بودم
تا این مردتیکه(راننده سرویسم )بیاره میشه 3
جون خودت:|
هاها دیدی گفتم ایسان:|
ایسان بات قهرم میخوام طلاق بگیرم:|

چـراع!؟ >_<

نیگا نیگا . . حرف همرو قبول میکنی جز مـن >__<

(20-01-2014، 15:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان>_<

هان!؟ >_<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 354
(20-01-2014، 15:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2014، 15:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خیر ... عمـه ی جناب عالی ..

شایـد |: !!

ارع ... ؟

عسل طلاق نگیر ... من یه چی زر زر کردم ..

شما طلاق بگیرین .. فرزنداتون میشن بچه های طلاق AngelcryingBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان