امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

سلام برو بچ فلشیAngel
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، دنیل رادکلیف ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، بیتا خانومی*
آگهی
من بردم مائده ^___^
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
خُــدآفــــس همگــی..|:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 212
 سپاس شده توسط ترش وملس ، HeDyE~×~
(22-01-2014، 20:48)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

salam به همهگی Smile

سلامBig GrinBig Grin

سپاس شده توسط ترش وملس ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-01-2014، 20:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:46)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اميرتوفعلاكاري نداشته باش من خودم درستش ميكنم

باي ال
هركي جواب خداف30مونده خرهBig Grin

نمی گم خدافس ...

میـگم

گمشو Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پسرم من تشريف ميبرم مهم ني خرشديBig Grin
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
(22-01-2014، 20:48)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش برو گ م ش و دیگه کلافم کردی من امیرعلیو دوس دارم چقد برینم بهت بررررررررررررو بکش بیرون ازززززززززززززززززززمAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
 عشقم چطور مطوره؟
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 20:49)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بردم مائده ^___^

منم دوم شدم نیایش سوم شدBig GrinBig GrinBig Grin

پuote=amirali% pid=1460279 datelinپ:
عه باشع من ندارم تو داری ولی زودگذره کوچولو هههههههه
(22-01-2014، 20:46)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:44)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:40)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:38)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:35)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلــام روژی ^.^
خوبیــع؟؟(:
سلام^_^
نع ت خوبی؟^_^

اوووع|:
بد نیســتم|:
چراع خوب نیستـــی؟؟(⊙̃.o)
اوخ:|
اصن نپرس:|
فردا کارنامه میدن مامانم گفت اگ بد شی میکشمت:|
فردا نیومدم بدونید شهید شدم-_-
ت چرا بد نیستی؟0.0
من همیشع یکی رو مخمع الانم مث همیشع|:
خدارو شکر ماها کع فعلا حرفی نزدن باهامون|:
((:
خوش به حالتون-_-
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(22-01-2014، 20:48)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش برو گ م ش و دیگه کلافم کردی من امیرعلیو دوس دارم چقد برینم بهت بررررررررررررو بکش بیرون ازززززززززززززززززززمAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

پری .؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امیر علی ؟؟؟؟؟

اپجی پری منظور این پسره تو بودی ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!

وا ... HuhHuh
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، HeDyE~×~ ، ترش وملس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان