امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

درود بر همگی -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ترش وملس ، pink lady ، Łost Đλtλ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
4xv
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 333
(23-01-2014، 15:35)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:34)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:32)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همه×_×
به به باد امدو بوی عنبر اورد 
ببین کی اینجاست Heart

(23-01-2014، 15:32)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره !ما 2تا ستاره داریمBig Grin

من اسکل شدم
اسکل نشدی فری
از اولشم اسکل بودی!

Big Grin

افرین راس میگه خخخخخخخخخخخخخخخخ
اون توئی یا سوباسا؟Big Grin

(23-01-2014، 15:32)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اسکل شدم
اسکل نشدی فری
از اولشم اسکل بودی!

Big Grin
[/quote]
اتفاقا داشتیم با رهی برسر همین موضوع حرف میزدیم!Big Grin
[/quote]

ولی هستی!!!!!!
 سپاس شده توسط F A R ! N
مـاکـآن سلـام /: !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
عجب ..
 سپاس شده توسط ترش وملس ، pink lady ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(23-01-2014، 15:37)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:35)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:34)ستاره پرک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:32)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همه×_×
ببین کی اینجاست Heart

من اسکل شدم
اسکل نشدی فری
از اولشم اسکل بودی!

Big Grin

افرین راس میگه خخخخخخخخخخخخخخخخ
اون توئی یا سوباسا؟Big Grin

اون نه ایشون. ایشون عشقمه(اواتارم)
(23-01-2014، 15:36)رها جان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همه×_×
ببین کی اینجاست Heart

خواهش می کنم خجالت نده!
من همیشه لطفم زیادی بود ه!

حالا ی سوال؟!

معنی عنبر چیه؟!Shy

(23-01-2014، 15:39)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ..

|: صابر چرا جواب منو نمیـده؟! /:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(23-01-2014، 15:39)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ..

چی؟؟؟؟؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان