امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(23-01-2014، 16:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:00)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آآآآآآآآه... خدای من!
گویا او عاشق هری شده است! >__<

نـآمش همچو رویش زیباس^___^

چشمانت را درویش کن
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 343
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(23-01-2014، 16:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:58)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 15:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامی؟^_^
عشخولم^_^
ببین مامانت از درد فراموشیت مرض سیگار گرفتهT_T!!!
مامییییییی=(
دخی^_^:-)

سلام ستی^_^

سلام تارا
من قبلا بت سلام کرده بودم آرعO_o
خوبی مامانی؟^_^
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
تارا عشخولم تولدت مبارک عزیزم^_^
از طرف تمامی بچه های فلش خور به خصوص مهتاب& مهرآوه
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wєιяɗ ، T A R A
س.…!!!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Wanton ، ترش وملس ، ★MoRpHeUsS★ ، T A R A ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(23-01-2014، 16:03)سوپرمغز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خدا من دختری بیش نیستم مرا رهایم کنید.اه.باهری من هم کاری نداشته باشید زیرا سزایش مرگ است:vil:[/font][/size][/color]

بـآ این رنگ زننده ننویس شوما نمیتوانید به ما کاری داشت ه باشید

و نمیتوانید همانند ما سخن بگویید
ســــــــــ
خــــــــــ
(23-01-2014، 16:01)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به غرق شدم در اخطار خخخ

ادامه دادن به بحث و بی توجهی به هشدار مدیر (+2 امتیاز) برای ارسال: RE: گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ M.K.N
تبلیغ (+4 امتیاز) rF@N£
تبليغ (+8 امتیاز) mrsana!!!
توهین و فحاشی (+3 امتیاز) aCrimoniouSs

از من بیشـتر داری ؟؟
 سپاس شده توسط ترش وملس
(23-01-2014، 16:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 16:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 و 28 دیقه!
سلام^__^

0__o
ســلام دُخــی^__^

مامی^__^
چرا نام کاربریم عوض نمیشه؟:|
ایسان نام کاربریمو چی بزارم اونی ک گفتی قبلا یا اینی ک الان عنوان کاربریمه؟:|
 سپاس شده توسط T A R A ، ترش وملس
[size=xx-large] charimaدوست داریمcharismaدوست داریم[/size]nky:am4::am4:Confuseds32:Confuseds32::am4::am4:90:9lp::9lp::9lp::9lp::9lp::4chs::4chs::4chs::4chs::4chs::4chs::4chs:

(23-01-2014، 16:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س.…!!!

سلام ..
 سپاس شده توسط ترش وملس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان