امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(26-01-2014، 17:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: استغفرالله !!

فاطمه . .-__- !!

خدافس ):

وآس چـی استغفرالله!؟

استغفرالله رو با خودم بودم |:

من و تو قرار بود مثل قبلنا بشیم مثلا!؟ |:

دستت درد نکنه |:

. . . .!!

فاطمه خیلی عوض شدی . .S:

خدافسی >_<

منظورش اینه که خیلی با من گرم نگیر !
من باهات قهرم خوآهر ارزشی !
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 77
آگهی
هع یاده بردیا افتادم |: بردیا هم با مدیرشون سره مدل موهاش دعوا کرد |:

میخواستم موهای بردیا رو از ته بتراشن >_< |:

جدی خدافض . .حوصلم سر رفت |: محل سگ که ثحله صحله سحله ثهله صهله سهله |: محل پشه هم نمیدین |:

(26-01-2014، 17:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه . .-__- !!

خدافس ):

وآس چـی استغفرالله!؟

دستت درد نکنه |:

. . . .!!

فاطمه خیلی عوض شدی . .S:

خدافسی >_<

منظورش اینه که خیلی با من گرم نگیر !
من باهات قهرم خوآهر ارزشی !

بعضیا که نمیدونم من دارم چی میگن حرف نزنن لطفا اول بفهم موضوع چیه بد حرف بزن بعدشم من فکر نکنم سخنی از خاک انداز برده باشم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 77
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †

فاطمه . .-__- !!

خدافس ):

وآس چـی استغفرالله!؟

دستت درد نکنه |:

. . . .!!

فاطمه خیلی عوض شدی . .S:

خدافسی >_<
نــروع!!):
آیــسـآن تـو خـودت دوس نداری مث قبل بشـی|:
دوس نـدآری بـآهـآم صحبت کنی
دیگه درد و دل نمیکنی
منم وقتی میبینم دوس نـدآری بـآهـآم حـرف بـزنی آویزونـت نمیشم|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-01-2014، 17:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی خدافض . .حوصلم سر رفت |: محل سگ که ثحله صحله سحله ثهله صهله سهله |: محل پشه هم نمیدین |:

حال منظورش اینه که من چرا بهش محل نمیدم !
بازم میگم من باهات قهرم خواهر ارزشی !
Undecided
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-01-2014، 17:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـرو خـجـالت بکش انقد علاقه به دختر بودن داری؟؟(:

الـان این تصور من ازتویه:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSmEziREOmreUtMh6rTR_aBiFZ-UIdr6yxPKv8MBdgDKeKGsfkm

بخاطر این که پارسال بهم میگفتن دختر کوتاه کردم ! Big Grin

اصـن نمیتونم یه پسر هیفده ساله رو با موهای بلند تصورکنم

چه خوب که کوتاه کردی
25r3025r30
احمد موهاش بلندع؟25r30
احمد باورت میشه من یه زمانی موهامم نمیتونستم با کش ببندم؟:p325:

الان نع الان کنارش سفید جلوش بلنده خیلی به موهام میرسم ! Big Grin بازم سر این مدل مو با مدیرمون دعوا دارم !

من اون موقع بع زور میبستم ! Big Grin
هـــــی /:
منم به موهام خیلی میرسم /:
صبح ها ساعت 6 بلند میشم از ساعت 6:15 تا 6:45 دقیقه موهامو درست میکنم بعد سریع اماده میشم ساعت 7 میزنم بیرون /: تازه صبوحه رو هم همون 6:10 دقیقه میخورم /:
یه روز یه پسره شالمو از پشت کشید بعئ موهامم کشید انقدر عصبانی شدم یکی
محـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکم زدم تو گوشش /:
جای ناخنمم افتاد رو صورتش قرمز شده بود نزدیک بود خون فوران شه که در رفتم /:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
نقل قول: هع یاده بردیا افتادم |: بردیا هم با مدیرشون سره مدل موهاش دعوا کرد |:

عزیزم):
بشین سـرجـآت با بردیا کلا تموم کردی/:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(26-01-2014، 17:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه . .-__- !!

خدافس ):

وآس چـی استغفرالله!؟

دستت درد نکنه |:

. . . .!!

فاطمه خیلی عوض شدی . .S:

خدافسی >_<
نــروع!!):
آیــسـآن تـو خـودت دوس نداری مث قبل بشـی|:
دوس نـدآری بـآهـآم صحبت کنی
دیگه درد و دل نمیکنی
منم وقتی میبینم دوس نـدآری بـآهـآم حـرف بـزنی آویزونـت نمیشم|:
اِووو خاک به سرم |:

من اون روز گفتم فاطمه من مثل قبلا شدم تو داشتی برای من پارسی صحبت میکردی |:

فاطمه اصلا از حال من خبر داری . .به قران فقط تویی که میدونی دردم چیه

نامردی نکن فاطمه . . تو اصلا میدونستی جواب . . جواب چیبود؟!

خداحافظ
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 77
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-01-2014، 17:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه . .-__- !!

خدافس ):
از سقف نرو بالا /:

هع |:
هـــــوع /:
(26-01-2014، 17:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided

وقـتـی دوتـآ مهندس بـآهـم بـحـث میکنن یه عـمـله نمیپره ایـن وسط بیلم شکست

پــآرآزیـــت...!!!>_<
(26-01-2014، 17:59)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخاطر این که پارسال بهم میگفتن دختر کوتاه کردم ! Big Grin

اصـن نمیتونم یه پسر هیفده ساله رو با موهای بلند تصورکنم

چه خوب که کوتاه کردی
25r3025r30
احمد موهاش بلندع؟25r30
احمد باورت میشه من یه زمانی موهامم نمیتونستم با کش ببندم؟:p325:

الان نع الان کنارش سفید جلوش بلنده خیلی به موهام میرسم ! Big Grin بازم سر این مدل مو با مدیرمون دعوا دارم !

من اون موقع بع زور میبستم ! Big Grin
هـــــی /:
منم به موهام خیلی میرسم /:
صبح ها ساعت 6 بلند میشم از ساعت 6:15 تا 6:45 دقیقه موهامو درست میکنم بعد سریع اماده میشم ساعت 7 میزنم بیرون /: تازه صبوحه رو هم همون 6:10 دقیقه میخورم /:
یه روز یه پسره شالمو از پشت کشید بعئ موهامم کشید انقدر عصبانی شدم یکی
محـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکم زدم تو گوشش /:
جای ناخنمم افتاد رو صورتش قرمز شده بود نزدیک بود خون فوران شه که در رفتم /:

من همیشه دبر از خواب بیدار میشم !
ولی اگه ساعت 6 بلند شم تا 6:30 رو موهام کار میکنم که بع تدرت پیش میآد ! Big Grin

(26-01-2014، 18:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 17:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided

وقـتـی دوتـآ مهندس بـآهـم بـحـث میکنن یه عـمـله نمیپره ایـن وسط بیلم شکست

پــآرآزیـــت...!!!>_<

سیتی ! Dodgy
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان