امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

من میگم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 87
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
آگهی
(26-01-2014، 18:35)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 18:34)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستارع ببخشید-_-

هاع:ا

چی میگی:ا
گفتم از انجمن میرم نرفتم ناراحت شدی ببخشید-_-
 سپاس شده توسط pink lady
ایسان جان من بگو:\
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آواتارم خوبه یا نه
.
.
خوبم مهراوه
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 87
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(26-01-2014، 18:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم نمیخواد لینکت کنم :|
مشکلیه؟:|

......................
سلام رکی ژوووووونم^_^
اوخ یادم رف الان به لیست دوسام اضافت میکنم^_^
هـــــــــــــع ^_^
چه طوری عشقی؟ (:
(26-01-2014، 18:36)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 18:35)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 18:34)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستارع ببخشید-_-

هاع:ا

چی میگی:ا
گفتم از انجمن میرم نرفتم ناراحت شدی ببخشید-_-

نع بابا من ناراحت بشمع واسع موضوع بیخود میدونستم نمیتونی از اینجا بری:ا

بوس:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 18:35)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب نکن رژینا-_-

بزن قدش احمد-_^

ستارع بوس^_^
نمیکنم!!!
پروع-_-
(26-01-2014، 18:35)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب نکن رژینا-_-

بزن قدش احمد-_^

ستارع بوس^_^

بوس محکم تر:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 18:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 18:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه؟بگم؟

من هرچی فاطمه بگه انجام میدم !!

اصلا اگه فاطمه خودت خواستی بگو من دلم نمیخواد بهش فکر کنم !!

آیـسـآن مـن بهشفک میکنم روانی میشم

تو خودت چی فک میکنی؟؟؟

من فک میکنم شاید الان وقت مناسبی نباشه که بگیم به بقیه
لاقل به من تو پ.خ بگید بابا /:
خیلی حالم گرفته شد |:
به کسی نمیگم /:
بگید دیه >_<
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-01-2014، 18:37)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 18:33)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم نمیخواد لینکت کنم :|
مشکلیه؟:|

......................
سلام رکی ژوووووونم^_^
اوخ یادم رف الان به لیست دوسام اضافت میکنم^_^
هـــــــــــــع ^_^
چه طوری عشقی؟ (:
خوبم^_^
ت چطوری؟^_^
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان