امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

به نظره خودم خوبه باوو قشنگه قشنگ نیست
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 110
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(26-01-2014، 19:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون چادر من کو>_<

بدید لامصب ها>_<

آیسان تسبیحم کو>_<

استغفرالله!

نمیـدونم تسبیح خودمم دوماهه گم شده برا همینه بی ایمان شدم دیگـه >__<

(26-01-2014، 19:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:48)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رسول>_<

بیا این داداشت رو بفرست خونه بخت رو مخ منه!!!!!!!!!!!!!!^_^

پس کار ممد درست ! Big Grin
ممد ادامه بده ! Big Grin

چي ميگيد>___<

چیشده ممـد!؟ >_< |:

من طرفدار محمـدم ^_^

(26-01-2014، 19:58)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه من برم عوض کنم ینی؟؟؟

پ ن پ |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 110
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-01-2014، 19:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم هستمااا Angel

آیـسـآن(=

الـان منـو میبینـی؟! |:

دوباره رفتم تو اون فـازه -___-

راستی یه چی فهمیدم احمد هنو نفهمیده خداروشکر |:

فهمیدم !
ولی بعضی وقتآ بهتره آدم به روی خودش نیآره ! :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-01-2014، 19:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم هستمااا Angel

آیـسـآن(=

الـان منـو میبینـی؟! |:

بـعـله عخشم میبینمت^__^

آیـسـآن الان بهش فک نکن.

واقـعــآ احـمـت نفهمیده ؟

خدارو شکر
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(26-01-2014، 19:58)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:48)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رسول>_<

بیا این داداشت رو بفرست خونه بخت رو مخ منه!!!!!!!!!!!!!!^_^

پس کار ممد درست ! Big Grin
ممد ادامه بده ! Big Grin

چي ميگيد>___<
چـــــــــآدُر مَــــــنـ کوووووو!>________________<
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(26-01-2014، 19:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم هستمااا Angel

آیـسـآن(=

الـان منـو میبینـی؟! |:

بـعـله عخشم میبینمت^__^

آیـسـآن الان بهش فک نکن.

واقـعــآ احـمـت نفهمیده ؟

خدارو شکر
فاطی -___- !!

(26-01-2014، 19:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم هستمااا Angel

آیـسـآن(=

الـان منـو میبینـی؟! |:

فهمیدم !
ولی بعضی وقتآ بهتره آدم به روی خودش نیآره ! :|

|: خیلی خری !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 110
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
حال ميکنيBig Grin

من متعلق به همم:cool:Big Grin

خدافض دوستان ^__^
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
باور کنید سلام کردمBig Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
ایمآن ! شتر امریکآی شمآلی ! Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~!
(26-01-2014، 19:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2014، 19:57)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون چادر من کو>_<

بدید لامصب ها>_<

آیسان تسبیحم کو>_<

استغفرالله!

نمیـدونم تسبیح خودمم دوماهه گم شده برا همینه بی ایمان شدم دیگـه >__<
راستی دو ماه پیش من یه تسبیح پیداکردم

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان