امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(27-01-2014، 15:19)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 15:15)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 15:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 15:09)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نظره من این همون احمدرضای بزغالس نظره شما چیه؟
من هیچ شکی ندارم /:

اون كيه ؟
یه شیر پاکتیه با عکی بزغاله روش (:
فهمیدیع؟ ^_^

اوكي
موناع بهشون بگو من اون نيستم
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 159
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
(27-01-2014، 15:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 15:15)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام:/

سلـآم|=

(27-01-2014، 15:15)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 15:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـیخـوآم دوبـآره مـث آدم بشم(:

چون دارع حـآلم از افسردگی و تیریپ منفی بهم میخوره ^__-
تیریپ منفی بت میآدSleepy
بـم میاد ؟؟؟
خـو مثبت و منفی باهم میزنم^__-
فآطی به منم میاد ^_^
بیا منفی باشیم بترکونیم /:
.
.
.
.
.
.
با عرز معذرت سوتی رو داشته؟ |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
به سلامتیه خودم که هم دارم مشق زبان مینویسم هم به شما ج میدم!
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH
از مـزیــــتــ هــاے بـَـב بــوבن اینـﮧ ڪـﮧ :

!!! .. محبـّـت وظـیفــﮧ اتـ نمـے شــوב .. !!!

【.. ; ) ..】
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(27-01-2014، 15:21)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 15:19)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 15:15)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 15:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 15:09)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نظره من این همون احمدرضای بزغالس نظره شما چیه؟
من هیچ شکی ندارم /:

اون كيه ؟
یه شیر پاکتیه با عکس بزغاله روش (:
فهمیدیع؟ ^_^

اوكي
موناع بهشون بگو من اون نيستم
باووو فهمیدم اون نیستی /:
 سپاس شده توسط MONA-GH
(27-01-2014، 15:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطی به منم میاد ^_^
.
.
.
.
.
.
از چه لحاظ منفی؟؟از اون لحاظ دیه که خودم قبلا بودم ولی اگه منظورت افسردگیع
باشه
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
مخفيم
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، இFATEMEHஇ
(27-01-2014، 15:20)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی>_<
جـونــم؟؟؟|:

با منی یا با اون یکی؟
(27-01-2014، 15:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 15:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطی به منم میاد ^_^
.
.
.
.
.
.
از چه لحاظ منفی؟؟از اون لحاظ دیه که خودم قبلا بودم ولی اگه منظورت افسردگیع
باشه

فاطی چرا افسرده ای؟؟
فقط اگه میخوای بگی بیخیال
این 5 تا انگشتو میبینی؟؟
میاد تو صورتت(از راه دور)
|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
روژی صندوق پیام خصوصی هات پر شده
پیامام نمیاد برات
خالیش کن
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان