امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(27-01-2014، 18:09)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 18:06)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ

مهر اوه :ا(بوس)

ایسان:ا(بوس)

edrina:ا(بوس)

اسمتو یادمع رف دوبارع:ا

واحمد رضا :ا لقب(بزغاله)

وبقیه
فک کردم میگی احمد رضا بوس25r3025r30
خدا به دور^_^

این دختر خیلی رو من حسآس شدهآ ! Big Grin
خدا از سرم بگذرونه ! Big Grin
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 194
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، pink lady
آگهی
(27-01-2014، 18:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آناناس دوس داری هی میگی آناناس نع ! ؟ :vil:
نه خواستم بگم تو حلقت Sleepy
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(27-01-2014، 18:10)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 18:08)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین حرفآت انواع آرایه هآی ادبی رو داراست !!

مشمول { کنآیــه , ایهــآم , پآرآدوکس , نکته نغز و لطیــف , .. }

خیلی سآدست .. ! نع ؟؟

شدیدا" قانع شدم ؛ راست میگی ((:

مدمئنی ؟؟
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє
(27-01-2014، 18:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 18:04)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 18:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـآن♥__♥

مـهـرآوع^__-

هـدیــع~__~

احمت-____-
من اون وسط دارم میدرخشم^_^
عجقم منو گنده گذاشته همه ببینن25r3025r30

فهمیدم خیلی دوسم داری^_^
چطوری؟

تـو ارسـآل هـآی مـن دست میبری؟؟O__o

تـوپ تـوپـم(:
میخواستم حضـور غـیـآب کنم|:
دس میبرم تا چشت در آد^_^

حاضر=))
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 194
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-01-2014، 18:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سامسونگ /: !!

قیمتش یک و چهارصده !! /:

خـوبه؟@ |:

میدونم . . میدونم (:

من Note 8 دارم !

مدلش چیه ؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(27-01-2014، 18:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 18:06)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ

مهر اوه :ا(بوس)

ایسان:ا(بوس)

edrina:ا(بوس)

اسمتو یادمع رف دوبارع:ا

واحمد رضا :ا لقب(بزغاله)

وبقیه

بزغاله خودتیآ ! Big Grin
شرت کم ! Big Grin
احمد آدم اسم خودشو رو بقیه نمیزاره Sleepy
بعدشم با ستاره درس بحرف بزغاله Sleepy
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady
سیلآم (:
(27-01-2014، 18:11)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدمئنی ؟؟

گمون کنم :|

آخه کنایه و تیکه هم زیاد به کار میبرم گاهی اوقات !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
آیتین !؟ ((:

خودتی؟! |:

تازه شناختمت /: !! |: -____-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 194
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
(27-01-2014، 18:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 18:08)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 18:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـآن♥__♥

مـهـرآوع^__-

هـدیــع~__~

رکــی*__*

احمت-____-
حووووووووونـــــــــــم ؟ ^_^
(:

دوسـت دآرم^__^
من بیشتر +_+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان