امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(27-01-2014، 19:30)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم -_-
نــسی^__^
(27-01-2014، 19:32)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ:ا

من برم قبرستون :ا
نـــرو |:
(27-01-2014، 19:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ^_^
عــشقوو^___^
خــوبی؟! ^_^

|: تو خوبی؟ ((:
مــرسی (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 223
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
آگهی
خدا حفظ کنه همه تونُ!(:
اـع!صحـرـا!
به به!|:
صحرـا چقد ـاحساس قدیمی بودـن بش دست دـادهـ((=

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط T A R A ، pink lady
(27-01-2014، 19:33)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:32)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:30)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم -_-

عشقم ^__-

خوبی¿¿

ارمینا ^_^
اوهوم
تو خوبی¿¡

من خیلی خوبم
چه خطر عزیزم؟؟
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(27-01-2014، 19:34)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:31)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان تلویزیون یه آهنگ برا یه تبلیغ پخش کرد خواهرم میگه آهنگ چی بود یادته
منم کل اطلاعات موسیقی و کل آهنگایی ک من گوش دادم اونم گوش داده رو داشتم زیر و رو می کردم
یهو گفت آهان یادم اومد خاله شادونهUndecided
من به این دهه هشتادی چی بگم شما بگید

آرین ^___________^

خوبی پسره ؟ |:

منو یادته ؟ (((:

دختری ؟
پ ن پ |: من ایسانم

یادت اومد؟ /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 223
آهان نینی شیطونه
میگم الان فک نکنم اینجا ده نفرم اسم منو بدونن
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(27-01-2014، 19:31)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:30)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:27)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند وقته بچه های اینجا افسردگی گرفتنا!!
داره به منم سرایت می کنه!!
چرا همه تو قیافه این؟؟
لان تو افسردگی هاد هستم ):

الهی بمیرن دشمنات!!
ایشالاااااااااا همونان که ادموافسرده میکنن Big Grin
عهــ واه:|
هــآی اوری بادیDodgy
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ~ArMiNa~
2 مهمان¿¡ :|
0.0
(27-01-2014، 19:35)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:31)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:30)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:27)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند وقته بچه های اینجا افسردگی گرفتنا!!
داره به منم سرایت می کنه!!
چرا همه تو قیافه این؟؟
لان تو افسردگی هاد هستم ):

الهی بمیرن دشمنات!!
ایشالاااااااااا همونان که ادموافسرده میکنن Big Grin

ههههه وآلا...
من که دل تنگم...تو چرا افسرده ای؟؟
خدافس باو |: این احمد هم اعصابش ری***ه مالی شده Dodgy

تارا هم که محل نمیده Angel

من برم خدافس -___-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 223
 سپاس شده توسط T A R A ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان