امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(27-01-2014، 19:55)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم که ننه بابا ندارم:|
ینی دارمااااااا ولی دعوا دارن باهم بچه طلاقم:|
پس اجزه نمیخوام میاممBig Grin
من دیه خاهلیت نیسم
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
هووویییی ارمینا¡ این چمدونننن منههههههه >_<
ماماننننننننن ارمینا چمدونمو برداشتهههه :|
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~
(27-01-2014، 19:52)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی 58=فرناز؟؟
اره؟

اری
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 230
ای جون...پس بساط عشق و حال روبه راهه...
منو خاله و نسی و مهشید!!
کاش مونا هم میومد...هعی...فکر کنم چند وقته حالش خوب نیست!!
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
رژی یه مدت نیدونم .... باهام قهر کرده بودی >_<
<_>
(27-01-2014، 19:56)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:53)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:46)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیـــــــــــنا منظورتــــ منم؟؟
ن پ منظورم الیناس:|
چراع همه تعجب کردین؟0.0

اخــــــــــــه خیلیـــ مهربونــــــــ شدیع!
ازون لحآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآظ!
ینی بدجنس بودم>_<

شآآآآآآآآآآآآآید
ععcry2cry2cry2cry2cry2
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(27-01-2014، 19:37)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:35)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:31)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:30)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2014، 19:27)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند وقته بچه های اینجا افسردگی گرفتنا!!
داره به منم سرایت می کنه!!
چرا همه تو قیافه این؟؟
لان تو افسردگی هاد هستم ):

الهی بمیرن دشمنات!!
ایشالاااااااااا همونان که ادموافسرده میکنن Big Grin

ههههه وآلا...
من که دل تنگم...تو چرا افسرده ای؟؟
نارحتم میفهمی ناراحتم خخخخخ
بچه ها من ديگه نميام مامان بازي -ـــــــــ- فقط دعوا درست ميكنه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نيلوفر حوصلتو ندارم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دافض همگي
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~
بای عخشولای من^_^♥♥
همه رفتن کع -_-

خداحافظ -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان