امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

سلامـــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 273
 سپاس شده توسط pink lady ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
آگهی
(28-01-2014، 15:04)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 14:56)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 14:55)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـــــــ

سلام ستارع خوبی؟
دیگه عمرا بتونم بیام بوشهر
جمع می خوایم بریم اهواز):

راستی من فرداع دارمع میرمه بوشهر:ا

ای بابا
کاش می تونستم بیام
اگه اه همش تغسیر یع نفره
توف

(28-01-2014، 15:06)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:05)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:03)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــام!

^_^
ننه

ننه مُد جدیده؟!
دخی به روز بآش!
جدیدـاً مد شده میگن مـآمی!^__-

(28-01-2014، 15:05)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:03)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــام!

سلام ابجی خوبی؟
هووووم عـآلی!
تو چی گلم؟!*:
خخخخ
خوبم مرسی
وووی فردا ازمون علمی داریم من پلاسم اینجا
چه خبرا؟
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(28-01-2014، 15:07)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:06)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:05)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــام!

^_^
ننه

ننه مُد جدیده؟!
دخی به روز بآش!

مامو^_^جديد تر از اين:/
بیشور^__^
چطوری؟!(=
من نیسم خوش میگذرد؟!

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Adl!g+
نگارررررررررررررررررررررررمم

ستاررررررررررررررررررررررررمم

عشقای من خوفید؟
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، pink lady ، ƝeGaЯ
(28-01-2014، 15:07)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــام!

^_^
ننه

ننه مُد جدیده؟!
دخی به روز بآش!

مامو^_^جديد تر از اين:/
عجب
 سپاس شده توسط pink lady ، ƝeGaЯ
صحرا:ا
^__^

سپاس شده توسط One giRl ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(28-01-2014، 15:13)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحرا:ا
نفسممممممممممم

خوفی؟

خیخیخیخیخیخیخیخیخی (*^ـــــــــــــــــ^*)
 سپاس شده توسط pink lady
(28-01-2014، 15:10)One giRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقای من خوفید؟
صحرـایی!^__-
کجایی تو نکبت!؟
دلم نخود بود برات!
~~~~~~~~~~~~
هی نیایشی می گذرد!
ولی می کُشد!
ـامروز در مدرسه مـون دعوـایی بود دیدنی!/:

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

سپاس شده توسط One giRl ، pink lady
مردیددددددددددددددددد؟

(28-01-2014، 15:18)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:10)One giRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقای من خوفید؟
صحرـایی!^__-
کجایی تو نکبت!؟
دلم نخود بود برات!
~~~~~~~~~~~~
هی نیایشی می گذرد!
ولی می کُشد!
ـامروز در مدرسه مـون دعوـایی بود دیدنی!/:
من دلم برات شده بود عدس

خطمو واگزار کردم مزاحم داشت حوصلشو نداشتم

آخرای این ماه یه خط میگیرم بهت اس میدم
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، pink lady
منو جون پناه خودت کن برو
بذار پای این ارزو وایستم
به هرکی بهم گفت ازت رد شده
قسم می خورم من خودم خواستم
منو جون پناه خودت کن برو
من از ذخم هایی که خوردم پرم
تو باید از این پله بالا بری تو بالا نری من زمین می خورم
درست لحظه ای که تو باید بری دچار یه احساس مبهم شدیم
ببین بعد یک عمر پر پر زدن چه جای بدی عاشق هم شدیم
برای تو مردن شده ارزو
یه حقی که دارم از زندگی
نگاه کن تو این برزخ لعنتی چه مرگی طلب کارم از زندگی
به هر جا رسیدم به عشق تو بود کنا رتو هر چی بگی داشتم
ببین پای تاوان عشقم به تو
عجب حسرتی تو دلم کاشتم
اگه فکر احساسمونی برو اگه عاشق هر دمونی برو
تو این لحظه از زندگی مرگ هم نمی تونه از من بگیره تورو
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان