امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

اینا خفن عایا؟:|
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
آگهی
(28-01-2014، 15:18)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:10)One giRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگارررررررررررررررررررررررمم

ستاررررررررررررررررررررررررمم

عشقای من خوفید؟
صحرـایی!^__-
کجایی تو نکبت!؟
دلم نخود بود برات!
~~~~~~~~~~~~
هی نیایشی می گذرد!
ولی می کُشد!
ـامروز در مدرسه مـون دعوـایی بود دیدنی!/:

ما هم هر روز یع دعوایی داریم
امروز بچه ها گریه میکردن
ما یع کلاس تیزهوشان تو مدرسه داریم امتحان ازمون گرفتن که بچه های خوب رو بندازن تو کلاس بالا بد هار رو تو کلاس سطح پایین نمیدونی بچه ها امتحان بد داده بودن چه گریع میکردم
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
سلامـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ کسی هس عایا 
0_0
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 274
 سپاس شده توسط Adl!g+
(28-01-2014، 15:18)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:10)One giRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگارررررررررررررررررررررررمم

ستاررررررررررررررررررررررررمم

عشقای من خوفید؟
صحرـایی!^__-
کجایی تو نکبت!؟
دلم نخود بود برات!
من دلم برات شده بود عدس

خطمو واگزار کردم مزاحم داشت حوصلشو نداشتم

آخرای این ماه یه خط میگیرم بهت اس میدم
[/quote]

باشه!ـاِس بده!
نگاه کن ها!/:
من مشق دارم نشستم پای لپ تاپ!
خدا بکشه مدرسه رو||:

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Adl!g+ ، pink lady
سَـــــــــــ..........Smile
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، Adl!g+
(28-01-2014، 15:10)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:07)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:06)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:05)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:03)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــام!

^_^
ننه

ننه مُد جدیده؟!
دخی به روز بآش!
جدیدـاً مد شده میگن مـآمی!^__-

مامو^_^جديد تر از اين:/
بیشور^__^
چطوری؟!(=
من نیسم خوش میگذرد؟!
:|

نچ
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ƝeGaЯ
اِواااااااااا

(28-01-2014، 15:23)One giRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا خفن عایا؟:|

روناک18 بودی یا صحرا2؟
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، pink lady
(28-01-2014، 15:25)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:10)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:07)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:06)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 15:05)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^
ننه

ننه مُد جدیده؟!
دخی به روز بآش!
جدیدـاً مد شده میگن مـآمی!^__-

مامو^_^جديد تر از اين:/
بیشور^__^
چطوری؟!(=
من نیسم خوش میگذرد؟!
:|

نچ

چرـا؟!
چِت ـاَست؟!
~~~~~~~~~~~~~~
هـی بوخودـآ من نمی دونم چیکـآر کنم ـاز دستشون!
دلم میخوـاد همشونُ بزنم نیآیشی!
برگشته به من میگه بی وفـآ!
گفتم بی وفآ عمته!
من ـاین همه کآر کردم برـات!
خیلی هم لوسن همشون!/:

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان بايد باشگا باشم:|
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ ، Adl!g+
سلام خخخخخخخخ
با مهدی تریپ کل داری پس داری به جهنم بلیت مجانی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان