امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(28-01-2014، 18:41)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چون پسرونس.خوشم اومدTongueTongueTongue

نمیـــدونم دیــه :|
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 297
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*
آگهی
سلآم ستآرع ! Big Grin
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، pink lady ، Mohammad 77
(28-01-2014، 18:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 18:34)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم Big Grin

ســلام مــستر بــین ^__^

خــوبی؟ =))

تارا یچییزی بهت میگمآ دختر ^ــ^

خوبم
تو خوبیع؟؟!!!
 سپاس شده توسط T A R A ، HeDyE~×~
عجب ..

چه کنم من ؟ :|
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلام بابایی.خوبی؟
دلم برات تنگولیده بود^_^
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(28-01-2014، 18:41)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 18:36)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 18:34)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم Big Grin
محمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ^_^
سلام ^_^

سلام رکی
خوبی؟ Big Grin
مملی ^_^
دادا ^_^
خوبم تو خوبی؟ ((:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Mohammad 77
(28-01-2014، 18:41)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 18:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 18:37)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــآرآع آوآتـــآرِ مــن خوبــع؟؟:|

نــع 0_o

ایـــن چــی؟؟:|
خــوبع ^__^
(28-01-2014، 18:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوففففففف:ا

سلآم
ســ♥ــتی^__^
(28-01-2014، 18:42)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا ماله من چی؟
خوبه؟ 0_0
آوره ^_^
(28-01-2014، 18:43)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 18:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم Big Grin

ســلام مــستر بــین ^__^

خــوبی؟ =))

تارا یچییزی بهت میگمآ دختر ^ــ^

خوبم
تو خوبیع؟؟!!!

وا 0_o

مــرسی ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، pink lady ، † αƖιєη †
(28-01-2014، 18:43)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ..

فک کنـــم اکسپــریــا نگیــری بیتـــرع :|
 سپاس شده توسط T A R A ، Wanton
(28-01-2014، 18:42)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 18:40)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 18:34)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2014، 18:33)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم چقدر شته؟ ^_^

مـــادرم ایــن جفـــنگ بـــآزیـــآ از شمـــاع بعیـــدع :|
((:
اوااااا 0_0
مگه من چن سالمه؟
من هنوز جوونم >_<
اون ک بعــــله ((:
ولــی در کـــل گفتــــم عشقـــی(:
باوووشه ^_^
ژیگرتوووو ((:
(28-01-2014، 18:43)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب ..

ببین الان من هواوی دارم خیلیم خوبه 850 خریدم!برو اینو بخر!
|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان