امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تــــــــــولـــــــــــــــد هــــــــــــــــــــری♥

خودت دیشب بم گفتی تو پیام خصوصی
مگه تو خوده زهرا نیستی ؟
ولت میکنم ولی به شرطی که از لیسته سیاه درم بیاری Heart
البته اگه بوش نیاد
پاسخ
آگهی
♥♥♥♥♥♥♥♥

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

پاسخ
تولدش مبارکDodgy
 همیشه از خودم میپرسم من کی هستم؟
قلبم میگه تو یه عاشقی هستی که هیچ وقت  به عشقت نرسیدیcrying
پاسخ
اوهــوع|:

صــدا دعــوا میـاد

زهـرا بـرو تو پ.خ جوابشو بدع بهت اخطار میدن|:

هــوی|: شومـا هم با زهـرا درس رفتار کن>__<
پاسخ
 سپاس شده توسط Sina_0611 ، ZAHRA LOVE 1D
تـولـدش مبـارک ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe تــــــــــولـــــــــــــــد هــــــــــــــــــــری♥ 2
پاسخ
 سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D
مبارکش باشه
پاسخ
123:p318::492::492::492:c24:492:123123123123123HeartHeart123
ﺑﺮﻓﻢ ﻧﻤﻴﺎﺩ ﭼــــﻨﺘﺎ " ﺁﺩﻡ" ﺑﺴﺎﺯﻳﻢ ....!!!Heart
پاسخ
هورررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!:498::498​:

تولدت مبارک باشه عشقمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممcong6gdp332تــــــــــولـــــــــــــــد هــــــــــــــــــــری♥ 2:495:

خدایا اگه هری نبود من تا حالا دق کرده بودم ممنون از این موهبتی که به ما دادی:498::498::500::500:HeartHeartHeartHeart
تــــــــــولـــــــــــــــد هــــــــــــــــــــری♥ 2[
پاسخ
پنج شنبه تولد منم بودcrying
پاسخ
(01-02-2014، 14:28)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو معنی یکی از شعراشو بم میگی که اینقدر داری واسه این عربه خوشحالی میکنی ؟
اصلا ازش چیزی میدونی ؟
ببین دیگه داری اون روی سگ منو بالا میاری ها.من دختر خیلی خوب و مهربون و با ادبیم.ولی اگه کسی به وان دایرکشن مخصوصا عشقم هری توهین کنه یا از گل نازک تر بهش بگه خودش میدونه و من.اولا عرب کسانی هستند که نابه جا قضاوت میکنن نه اون. اگه دوست داری یا تنبلیت نمیاد میتونی بری بیوگرافیش رو بخونی و بفهمی.دوما تو کی هستی که راجع به هری اینجوری حرف میزنی؟تو فکر میکنی من الکی عاشق اینا شدم؟نه تنها من بلکه همه ی طرفدارای وان دایرکشن و هری.ما اطلاعات داریم خوبشم داریم.اگه فکر میکنی ما اشتباه میکنیم اطلاعات خودت رو به ما هم بگو.خوب من مطمئنم هیچییییییییی راجع به وان دی نمیدونی پس الکی حرف نزن حسود.تــــــــــولـــــــــــــــد هــــــــــــــــــــری♥ 2تــــــــــولـــــــــــــــد هــــــــــــــــــــری♥ 2تــــــــــولـــــــــــــــد هــــــــــــــــــــری♥ 2تــــــــــولـــــــــــــــد هــــــــــــــــــــری♥ 2تــــــــــولـــــــــــــــد هــــــــــــــــــــری♥ 2تــــــــــولـــــــــــــــد هــــــــــــــــــــری♥ 2همه ی متن شعر هاشم بلد.کسی که متن و ترجمه ی شعر هاشون رو ندونه یه دایرکشنر نیست.
تــــــــــولـــــــــــــــد هــــــــــــــــــــری♥ 2[
پاسخ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان