امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(05-02-2014، 10:17)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا خانوم از شما که توی گفت و گو هستید می پرسم یاس معرفت داره یا نامجو و شاهین نجفی!؟؟!؟!؟!

یاس و شاهین
 سپاس شده توسط M ATIN ، MR.FARZAM
آگهی
(05-02-2014، 10:15)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:12)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک**
بیچارع پری!
خوب باشعور دیروز کی بود میگف عشقم عشقم فداش شم فداش شم!؟
دخی ولش کن!
(05-02-2014، 10:13)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:09)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ
من بازم همین الان از تویوپ سواری برگشتم دخی^___^
برو9و9و9و9و9و9و خوش باش دنیا 2 روزه^_^
نخندی فردا که میشه دلت میسوزه^_^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
armin^
با دختر من چی کار داری؟>___________<

دخترت کیه؟
عمت!
خو مهشیده دیه

---
آرمینا^_^

مامی آخه نمیشه که !
پری بدبخ چی:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(05-02-2014، 10:19)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:14)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:12)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:10)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:07)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم خسته شدن رفتن :cool:

یعنی چی؟؟:|

ولش دیگه مهم نیست رفت دیگه منم جلوشو نگرفتم

خاک**
بیچارع پری!
خوب باشعور دیروز کی بود میگف عشقم عشقم فداش شم فداش شم!؟

من بودم هنوزم میگم ولی دیگه رفت ول کن دیشب از اعصبانیت با کله زدم تو در ابروم شکست هعیییییییییییییییییی

چی بگم والاع!
برنامه توچال چی شد په؟:|

خودم تنهایی میرم
سلامــــــــــــ
دیدپینیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 200
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(05-02-2014، 10:11)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامی من چی په؟؟×
اصن دلت اومد بدون من عایا؟
نه میخوام بدونم اینه مهر مادری؟؟-__-
Big Grin
اولاخ پَ من با کیم آخه>_____<
با تو بودم دیه!
(05-02-2014، 10:14)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانکنع باو!
تو کونگفو شکست-___-
بروبچ میگن وحشی بازیم گل کرده پام شکسته!
راستم میگن!Sad
ها ها ها!
بیا تکواندو!
من خودم دان 5 هستم^_^
2 تا دان دیگه هم بگیرم شدم استاد استاد!
همینجوریش از معلمون بیشترم!
معلم ما دان4 هستش!
(05-02-2014، 10:16)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه!
مامی!
اصلا نخواستم باو!
خخخخخ×سال دیگه جبران میکنم!
Big Grin
آخه من دیونه ی هوش سیاه هستم!
همه قسمتاش رو دان کردم!
هر شبکه ای که بزاره میبینم!
فقط هم به عشق جمشید کاظمی یا همون کامران بوریایی و شهاب هاشمی و ایمان اکبر نژاد!(اسمشون توی نقش هاشون!)
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 200
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
من باید برم!!
خدافظی بچه ها ^__^
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، † αƖιєη † ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(05-02-2014، 10:19)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:17)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:14)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:11)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:07)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دور برمن بچن همشون بزرگن از 17 سال بالان سنشون
خب یاس معرفت رپ فارسیه شاهین به کف پاشم نمی رسه آهنگاس شاهینم گوش دادم

معرفت شعر فارسیDodgy!!!
معرفت شعر فارسی شعراش از فیلتر ارشاد میگذرهDodgyAngry
اون کسی معرفت داره که بخاطر شعراش بهش حکم قتل ازاد رو دادن
اون کسی با معرفت که بخاطر خوندن قران تو شعرش نه برای مسخره تبعید شده
دیدی بچه ایDodgyDodgy
تو بچه ای کسی که درد جامعه رو بیان می کنه کسی که بخاطر اینکه همرنگ بچه های سرطانی شه سر خودشم کچل می کنه معرفت رپ فارسی
در ضمن کی تو آهنگاش قرآن خونده

بابا کچل کرده چون مدل ساله!
هیچ رپر سیاسی مجاز نیست چون داره بر علیه مملکت میخونه
نامجو

هه
پس اینم شد مدل سال آره
به قول یاس وقتش میرسه که زندگی نامشونو پاره کنم

من با بچه ها بحث نمیکنم این جا تا بخوام چیزی بگم بم اخطار میدن
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 200
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛
(05-02-2014، 10:16)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:14)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:12)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:08)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید به منم اجازه نمی دن برم برف بازیp336
بهم می گن تنها حق نداری بریcry2

من پام شکسته ارمیناع:|
بعدشم منم تنهایی باس میرفتم اگرم نشکسته بود!
چون هیشکی نیسSad

الهی بمیرم!!
چرا پات شکست؟

خدانکنع باو!
تو کونگفو شکست-___-
بروبچ میگن وحشی بازیم گل کرده پام شکسته!
راستم میگن!Sad

هههههههه وحشی هههههههه

بالاخره واقعیته دیگه چی کنیم!Sad
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~ ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛
(05-02-2014، 10:20)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامــــــــــــ

سلام
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(05-02-2014، 10:18)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:16)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:13)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:07)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 10:06)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربران در حال بازدید از موضوع:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Armina.A ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
armin^ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
L☺vely star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
matin.ss ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Rom!na ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

Rom!na جان^_^
تو پیام خصوصی بت گفتم الانم میگم^_^
تولدت مبارک^_______________________________________^

هههه دلت بسوزه من دومین نفری بودم که بهش تبریک گفتم
من از قبل تو خصوصی بش تبریک گفاه بودم>___________<

باشه تو دوس دختر بتمنDodgy
همتون بســـــــــــــــــــــــــــــــــــــوزید ^.^
من ساعت 7_8 صبح بهش تبریک گفتم ((((((((((((:
اولین اولین (((((((((((:

حول نکن من دیشب ساعت 12 بهش تبریک گفتم تو بسوز
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، † αƖιєη † ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان