امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

آیسان تو باز با اکانت من اومدی ؟ چرا اینقدر مرض میریزی؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ★MoRpHeUsS★ ، T A R A
آگهی
(06-02-2014، 15:05)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:04)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:02)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید:|
تحت تاثیر تاثیریم ک روم گذاشتی:|

عسل
عسل
عسل
تحت تاثیریاااااااع!!!
Big Grin

اووووفBig Grin
اصن ی جوری تحت تاثیرم ک نگو:|
ساعت 6 میرم تا فردا از دستم خلاص میشید:|

گــفـتگـوے آزاد【77】 188

من کع تحت تاثیرم:|
شما چی اید؟؟:|

کوجاع میری>____<؟؟

میرم تفلد شوهر عمم:|
بعدش میرم پیش دختر عموم:|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(06-02-2014، 15:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـآ منـو بـزن T_T !! ایـش !!

یه کاری میکنی آدم خودکار باهات قهر کنه -__-
ولی دلم نمیاد با آبجی گلم قهر کنم (:
.
.
.
.
.
راستی کسی از مهسا خبری داره؟ :|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
حــوصــم ســر رفــته مــیخوام عــکس بــذار !! |:
مــشکــلیه؟! >__<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 188
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+
(06-02-2014، 15:06)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شکلک ‏T_T‏ کاملا تکراری و قدیمیه پس مال آیسان نیست`__`

والآ ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 188
(06-02-2014، 15:07)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: تـآرا مشکـل فلـشه کسی تو آیـدیت نـی |: همـونطوری که اسم مـن بـآ احمـد قـآطی شـده بـود |:

جــدی؟!
پــس بــیخیــال |:

اوهوم |:

(06-02-2014، 15:06)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شکلک ‏T_T‏ کاملا تکراری و قدیمیه پس مال آیسان نیست`__`

|: اینـو گفتـم '_' !! T_T !!

(06-02-2014، 15:08)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: هان؟ با لب تاب اومدی!؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 188
 سپاس شده توسط M.K.N ، ♂ǺŘŤĬŊ♂
(06-02-2014، 15:08)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم گــفـتگـوے آزاد【77】 188
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ♂ǺŘŤĬŊ♂ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

رمزتو عوض کنAngel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ♂ǺŘŤĬŊ♂ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(06-02-2014، 15:08)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـآ منـو بـزن T_T !! ایـش !!

یه کاری میکنی آدم خودکار باهات قهر کنه -__-
ولی دلم نمیاد با آبجی گلم قهر کنم (:
.
.
.
.
.
راستی کسی از مهسا خبری داره؟ :|

T_T قهـر کـن !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 188
 سپاس شده توسط M.K.N ، ♂ǺŘŤĬŊ♂ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
(06-02-2014، 15:08)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:05)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:04)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:02)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:00)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تحت تاثیر تاثیریم ک روم گذاشتی:|

عسل
عسل
عسل
تحت تاثیریاااااااع!!!
Big Grin

اووووفBig Grin
اصن ی جوری تحت تاثیرم ک نگو:|
ساعت 6 میرم تا فردا از دستم خلاص میشید:|

گــفـتگـوے آزاد【77】 188

من کع تحت تاثیرم:|
شما چی اید؟؟:|

کوجاع میری>____<؟؟

میرم تفلد شوهر عمم:|
بعدش میرم پیش دختر عموم:|
من برم انجمن دور دور :|
فظ!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، T A R A ، Mιѕѕ UηυѕυαL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان