امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

یکی منو دریآبد !
خسته شدم از بس نقش مو ( پشم ) بودم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 191
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، M.K.N
آگهی
(06-02-2014، 15:18)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:12)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:10)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:08)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان تو باز با اکانت من اومدی ؟ چرا اینقدر مرض میریزی؟

رمزتو عوض کنAngel

عوض کردم

(06-02-2014، 15:10)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:08)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان تو باز با اکانت من اومدی ؟ چرا اینقدر مرض میریزی؟

اهم اهم گــفـتگـوے آزاد【77】 191

Exclamation بله؟

میدونستی چقدر بیشوری!؟ |:

غلط کردم |: تو بیشور نیستی |:

(06-02-2014، 15:12)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

T_T قهـر کـن !!

سعیَم و میکنم -__-

|: آفرین

ایسان؟فردا قراره بیای خونمون مثلا؟ این آواتار چیه گذاشتی برام؟! Dodgy
من میرم خدافظ

(06-02-2014، 15:15)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 15:12)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Exclamation بله؟

شما کی باشید الان؟گــفـتگـوے آزاد【77】 191
با آبجیِ من درست حرف بزن گــفـتگـوے آزاد【77】 191

بنده پسردایی عزیزشون هستم شما؟

تف تف این داداشه منه !!

منم میرم به سجاد میگم !!

باور کن |: همین الان زنگ زدم !! |:

آ آ !! |:

بی ادب |: رمزتو بده به من |:

بیشور دارم برات دوست دختر جمع میکنم بده!؟ |:

بی فرهنگ |: بی لیاقت |: برو |: ترسو |: خدافس |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 191
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، T A R A ، M.K.N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(06-02-2014، 15:18)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلامتی (:
من تا دو دیقه پیش داداشش بودم ولی تلاش های شبانه روزیم نتیجه داد و الان باهاش قهرم -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
(06-02-2014، 15:21)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلامتی (:
من تا دو دیقه پیش داداشش بودم ولی تلاش های شبانه روزیم نتیجه داد و الان باهاش قهرم -__-

T_T قهـر!؟

|: همش از این احمـد طرفداری کن |: (اینو گفتم که احمد هم وارد بحث بشه |: و از نقش مو درآد |: )
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، M.K.N
من امروز با دیروز در مجموع 600 تا سپاس گرفتم. کسی می تونه رکورده منو بزنه؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(06-02-2014، 15:22)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن ^_^ !!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، M.K.N ، Mohammad 77
(06-02-2014، 15:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چــرا شیــوا هــم اینــجوری جــمع مــیکرد !! |:
الــکی مــردمو صــدا مــیزد بــعد مــیگف هــیچی هــمینجــوری صــدا زدم!!||:

راســتی شــیوا هــم بــم زنــگید ^___^

یادم نمیاد :|
بــــــــه بــــــــه (:

(06-02-2014، 15:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته شدم از بس نقش مو ( پشم ) بودم ! Big Grin

وارد جزییات نشو -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77
(06-02-2014، 15:22)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 191
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، M.K.N ، Mohammad 77

شــما؟! 0___o

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/11544419202255415110.jpg
اوپـــــس!! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 191
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، M.K.N ، Mohammad 77
مدیر بخش پزشکی موجود نی؟:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان