امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

من اگه سپاسایی رو که دیروز دادم امروز دادم رو با هم جمع کنم حدود 800 خورده میشه /: کی میتونه رکورد منو بشکونه!؟ ^__^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 192
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mohammad 77
آگهی
(06-02-2014، 15:22)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امروز با دیروز در مجموع 600 تا سپاس گرفتم. کسی می تونه رکورده منو بزنه؟

گــفـتگـوے آزاد【77】 192گــفـتگـوے آزاد【77】 192گــفـتگـوے آزاد【77】 192گــفـتگـوے آزاد【77】 192گــفـتگـوے آزاد【77】 192گــفـتگـوے آزاد【77】 192

داداش رکورد من 1200 تا سپاس تو دو روزه -__-
خعلی عقبی دادا -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mohammad 77
(06-02-2014، 15:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اگه سپاسایی رو که دیروز دادم امروز دادم رو با هم جمع کنم حدود 800 خورده میشه /: کی میتونه رکورد منو بشکونه!؟ ^__^

شــما؟! 0__o

(06-02-2014، 15:26)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد【77】 192گــفـتگـوے آزاد【77】 192گــفـتگـوے آزاد【77】 192گــفـتگـوے آزاد【77】 192گــفـتگـوے آزاد【77】 192گــفـتگـوے آزاد【77】 192

داداش رکورد من 1200 تا سپاس تو دو روزه -__-
خعلی عقبی دادا -__-

شــما؟! 0___o
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 192
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، M.K.N ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mohammad 77
(06-02-2014، 15:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو این سه روز به همه سپآس دادم ! -_-
گــفـتگـوے آزاد【77】 192
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، M.K.N ، T A R A ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mohammad 77
چقدر همه سپاس دوس دارن -___-
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، M.K.N
سلام Big Grin
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، M.K.N
و من دوباره برگشتمBig Grin
خدایا
کمی بیا جلوتر...میخواهم در گوشت چیزی بگویم...!
این یک اعتراف است...
من بدون او دوام نمی آورم...حتی تا صبح فردا...!.!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77
آخ جون ممد ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 192
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Mohammad 77
(06-02-2014، 15:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو این سه روز به همه سپآس دادم ! -_-

من توی این 3 سال به همه سپاس دادم ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 192
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، M.K.N
(06-02-2014، 15:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شــما؟! 0___o

ماکان هستم -__-
رکورد دارِ گرفتن سپاس تو دو روز -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان