امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 17:12)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:11)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:09)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:03)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیـتحــویــلـی >_< !!
من گو بخورم ن تحویلم:=|
ایــن شکـــلی نگــو عشقـــی :| !!

هدی هدی فهمیدی چی شده؟؟:|

چــی شــدع ؟؟ :| !!

تحت تاثیری:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
آگهی
(06-02-2014، 17:14)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:07)"جردن استار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا خانم سلام

ســلام!!
یــو؟! 0__o
تارا خانم من مسیحم

اومدم رو کو راست آیسانو از تون بخوام یعنی خواستگاریش کنم اجازه میدین ببرمش

خیلی دوسش دارم خودشم می دونه

|: !! . . . .
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 224
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، இFATEMEHஇ ، T A R A
سلام بچه ها من حوصلم سریده شما چه طور؟
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
همشون زبون دراز کردن فک کنم تارا بهتون محل نمیداد واسه همین اینطوری دارین میحرفینDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 224
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
(06-02-2014، 17:13)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:09)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:03)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووم؟:|

نمیـتحــویــلـی >_< !!
من گو بخورم ن تحویلم:=|
ایــن شکـــلی نگــو عشقـــی :| !!
باشل:}
فـــدآت(:
گــفـتگـوے آزاد【77】 224
سلام دوستان عزیزم .
می خواستم اگه زحمت نباشه به ادرسی که میدم سر بزنید و نظر بدید
این یکی از پست هایه دوستمه که رمان نویسی میکنه ولی چند وقته دیگه رمان نمی نویسد منم برایه اینکه شما بری و در این پستی که رمان نوشته شده ی خودش رو گذاشته ببینید و نظر بدید تا دوباره خوشحال رمان هاشو برامون بزار . . .
خیلی ممنونم Heart

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=84767
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، The Darkest Light
من دو دیقه نبودم اینجآ همه عآشق هم شدن ! O_O
گــفـتگـوے آزاد【77】 224
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ ، ََAɱἷr ، Ξrιc logιc ، The Darkest Light
(06-02-2014، 17:15)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها من حوصلم سریده شما چه طور؟

وايسا بزنم اين پسر رو شتك كنم حالت جا مياد
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
Vida mige az aysan beporsin mmad mahdi kojast han?
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلام دوستان عزیزم .
می خواستم اگه زحمت نباشه به ادرسی که میدم سر بزنید و نظر بدید
این یکی از پست هایه دوستمه که رمان نویسی میکنه ولی چند وقته دیگه رمان نمی نویسد منم برایه اینکه شما برید و در این پستی که رمان نوشته شده ی خودش رو گذاشته ببینید و نظر بدید تا دوباره خوشحال رمان هاشو برامون بزار . . .
خیلی ممنونم Heart

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=84767
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان