امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

خودافض!!!

(: !!!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady ، † αƖιєη †
آگهی
(06-02-2014، 17:52)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:49)anaki نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=86127&page=12

آقا جان من یه سر بزنید به اینجاAngry
این اشکان داره پدر مادر همه رو فش بارون میکنهDodgyAngry
یکی بیاد دیگه!

به مدیر گفتم گف محرومش کردم :ا

آخ قربون دستت خیلی بی ادبه
چرتو پرتاشو که میخوندم تنم مورمور میشد!Confused
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط pink lady
(06-02-2014، 17:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:45)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبجی تآرآ چرآ قهر کرد ! ؟ Big Grin

دیدی گفتم تارا رو دوس دارع (:
اونوخ میگع من تارا رو نمیخوام (:

اون آبجی رو به تآرآ گفتم ! Dodgy
اگه هم برا امتحآن کردن اینجوری کرد دیگه من به این چیزآ کآر ندآرم !
همون جمله ی که این جآ گفتم ! حآلآ چه وآقعآی بآشه چه نع !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 238

خو مگه من چی گفتم وا!؟ |:

بیا منو بخور !!

اونقت بگو من باهات بد رفتار میکنم !!

اصن من چیزی گفتم؟! . .

پوففف !!

بعدش به من میگین لوس !!
آیسآن من شروع کردم |:
 سپاس شده توسط pink lady
آیسآن حالت خوبه ! ؟
من که اصلا به تو نگفتم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 238
 سپاس شده توسط pink lady ، † αƖιєη †
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Allegro ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
L☺vely star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~BAd bOY~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ 4 کاربر پنهان
خخخ احسان تو که هنو هستی^_________^
دلت نمیاد بری میدونم^______________^
پس بمون^_____________^
گــفـتگـوے آزاد【77】 238
 سپاس شده توسط pink lady
من همون اول فهمیدم الکیه مگرنه ول نمیکردم !
ولی حآلآ هر چی !
بع آبجی تارا بگید ناراحت نباشع ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【77】 238
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، † αƖιєη † ، Mohammad 77
(06-02-2014، 17:56)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:53)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:51)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:49)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:47)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود جمیعا.....

داروساز قلابی:|
متقلب:|
چیه؟:|
بازم جنس می خوای:|؟

تاریخ گذشته بودن:\
دیگه ازت نمیخرم:\
بیشتر بسرف:|
جنس خوب بهت میدم:|

نع:|
از اول باید جنس خوب میدادی:|
دیگه نمیخرم
از یکی دیگه میخوام بخرم:|
(06-02-2014، 17:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآن حالت خوبه ! ؟
من که اصلا به تو نگفتم ! Big Grin
من خودم شاهدم 0_0
گفتی (:
دروغ نگو -_^

(06-02-2014، 17:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:54)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:45)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی گفتم تارا رو دوس دارع (:
اونوخ میگع من تارا رو نمیخوام (:
شکی نی:ا
اصلا تو بگو یک درصد |:
نه احمد؟ 25r30

نع ! Dodgy
بیا منو بخور Dodgy
 سپاس شده توسط pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
مهشید تو هم کوفت بگیری!
سوال از اونا بهتر نبود>______<
گــفـتگـوے آزاد【77】 238
آیسانـ نسخـه 30 تا 40 رو یادتــه؟!اون موقعرو میخــوامـ.....):
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان