امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

سلام -____-
سلام frost خوبی؟ ^___^
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Shawty Girl ، sjmmc
آگهی
(11-02-2014، 18:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بازم امیدوارم یه جواب سلام بدینUndecided

سلام(:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
عه فک میکردم منو یادت نیاد ..

خوبم اگه مامانم بذاره , سرویس کرد منو @@
 سپاس شده توسط sjmmc ، Ξrιc logιc
(11-02-2014، 18:36)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دارم من بیچاره .. مگه دلم تو دنیا جز تو کسیو داره؟؟ :|||
اه اه،دوسام عاشق این اهنگن! -___-

:9lp:
پس تو چرا به کار بردیش..؟ Big Grin
 سپاس شده توسط First Star
(11-02-2014، 18:38)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 18:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
(11-02-2014، 18:36)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بدم میاد
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
ممنون از همه ی کسانی که جواب دادن همونایی که بهشون سپاس دادم.!

و سلام ویژه به کسانی که جواب سلام میدن

سلــــآمHeart
(11-02-2014، 18:38)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه فک میکردم منو یادت نیاد ..

خوبم اگه مامانم بذاره , سرویس کرد منو @@
خوشبختانه یا متاسفانه حافظه م خیلی قویه لامصب! :|
 سپاس شده توسط Shawty Girl
(11-02-2014، 18:38)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

منم بدم میاد

بالاخره ی هم عقیده برا من پیدا شد :|
مثلا چرا ب خودش میگه بیچاره؟؟غرور نداره؟! :||
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط sjmmc
(11-02-2014، 18:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون از همه ی کسانی که جواب دادن همونایی که بهشون سپاس دادم.!

و سلام ویژه به کسانی که جواب سلام میدن

سلــــآمHeart

من از همه زودتر دادم ولی سپاس ندادی
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(11-02-2014، 18:39)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

منم بدم میاد
لاس نزن! :|
بچه پررو! :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان