امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】

(11-02-2014، 19:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرده ! :////

کـافشنت کـو !؟ |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 80
 سپاس شده توسط Magical Girl
آگهی
(11-02-2014، 19:39)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:38)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:36)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمآم خآونداه من نویسنده شدن که ! Big Grin

بابا احمد رضا ( اسم بابای واقعیم هم احمد هستش! ) !!! p336
چرا طلاق گرفتی نا مرد ... crying
اسمامون هم مث همن : امیر رضا و احمد رضا! :bighug:
عجب تفاهمی! :29dz:
میشه خفه شی؟

خفه شم بیوه میشی! Tongue

شنا بلدم خفه نمی شم! Big Grin
بی شعور
مگه من شوهر دارم که بیوه شم؟
حرف دهنتو بفهم(:
داری خیلی تند می ریا
سلام^__^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-02-2014، 19:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرم ! p336 ( فیلم هندی Big Grin )
آرع صآدق مذهبی ! Big Grin

پدر:|
صورتی شده است پدرم:|
مبارک باشه :|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط sjmmc ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(11-02-2014، 19:40)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:38)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:35)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:33)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم!
عهـــ واااااااااااااه :|
هعی و هعی نکنید تو روخداع!
اصلا میخواید من برم فقد قدیمیا بمونن ؟؟:|
اّووووووووووووووووووتـــــــــــــــــــــــــــــــــ4fvf

:|
خخخ!!باشه باشه میرم!
درم ببیند دختر خـــــــــوب!Angel

:|
در و پیدا نمیکنم!
من از دیوار اومدم تو ع!:|
لطف کن پس طـــــــــــــــــنابتو ببر!Sleepy
|BACK AGAIN|
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(11-02-2014، 19:40)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرم ! p336 ( فیلم هندی Big Grin )
آرع صآدق مذهبی ! Big Grin

ادامه ی فیلم هندی : ute
آه پدر! :ag54:
خیلی وقت است ندیدم تو را! cong

دقت کردید از وقتی نویسنده شده چقد شنگول شده ! Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 80
امیر رضـآ خـان !!

این بزرگ نوشتن هم بـاعث این میشـه کـه گفتگـو گیـر کنـه میفهمی؟!

من نمیـدونم به چـه اُمیـدی تـو رو نویسنـده کـردن !! خُـدایـآ |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【80】 80
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(11-02-2014، 19:40)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:38)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:36)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-02-2014، 19:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمآم خآونداه من نویسنده شدن که ! Big Grin

بابا احمد رضا ( اسم بابای واقعیم هم احمد هستش! ) !!! p336
چرا طلاق گرفتی نا مرد ... crying
اسمامون هم مث همن : امیر رضا و احمد رضا! :bighug:p336
عجب تفاهمی! :29dz:
میشه خفه شی؟
او!:|
حرف بد؟!:|||
:229:

محرومش کن مدیر جون می خواست منو بزنه ... ! p336
نمی دونم دلش میاد؟! 5020
Goodbye Flashkhor...
لباسم انداختم سطل اشغال،بعد دیدم بوش همه جارو گرفته ! ،______،
خلاصه دوتا کوچه اونور تر ی زمین خالی بود،بردم انداختمش اونجا ! :///
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، sp_go
(11-02-2014، 19:41)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^__^

روژی^_^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان