امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(15-02-2014، 18:50)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خدافس
ALON BOYفقط یکمانصاف داشته باش
چیکار کرده بگو بکشمش
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
آگهی
(15-02-2014، 18:50)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفـــــــ ... یکی توضـیح بده که چـرا نظرات ایـن موضوع پـآک شد ؟!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=88744&pid=1563214#pid1563214

مونا کو ... ؟!!!

مثـلآً قرآر بود نویتسنـده شیـم ...

من پاک کردم همه اسپم بودن Heart

به نظرت من نویسنده کجاشم 0__0 ؟؟
چیکار کنم نویسنده شم ؟؟ :|
موضوع بده ! انلاین باش ! اسپم نده !!!!!! همین 3 تا کافیه Heart
(15-02-2014، 18:50)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خدافس

دارم من برا 1 اسپم اخطار ندادم چند اسپم حذف کردم لینک اخریشو دادم دیگه باید چی کار میکردم بااااااااااو
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
(15-02-2014، 18:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفـــــــ ... یکی توضـیح بده که چـرا نظرات ایـن موضوع پـآک شد ؟!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا کو ... ؟!!!

ارع راس میگـی

دمـت گرم ... مدیـر همـیـشه حاظر در صحـنه هم مشـخص شـد ...

الـآن مونآ میگفـت میتونی نویسـنده شی ... برو یه موضوع داخـل یه بخش بزن کـه خوبـ

باشـه منم زدم ... حاآلآ اون رفـته .... شمـا یه نگـاه بنـداز ... Rolleyes
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(15-02-2014، 18:52)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:48)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:47)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من دیگه رفتم بدرسم
فعلا دوستان

adjö:cool:

بای صحر(:
تا بعد
نورا سحره نه صحر O_________0

لطفا دقت کن
رو اسمم حساسم =(

فعلا اجی گلی =)

باشه سحر(=
الان میرم املا کار میکنم یاد بگیرم(:
 سپاس شده توسط Navisa.
(15-02-2014، 18:53)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خدافس
چیکار کرده بگو بکشمش
هیچی داداش حل شد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 60
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، Mr.Robot
(15-02-2014، 18:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:50)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا کو ... ؟!!!

منم خدافس

دارم من برا 1 اسپم اخطار ندادم چند اسپم حذف کردم لینک اخریشو دادم دیگه باید چی کار میکردم بااااااااااو

کجا بیشتر موضوع بدم :|؟؟
من اصلا اسپم نمیدم :| انلاینم که هرروز هستم :| !!
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ ، Mr.Robot
(15-02-2014، 18:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:45)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:40)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:36)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:34)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بود بود بم میگفت استاد Big GrinTongue باااااااااشه بچرخ تا بچرخیم
من همین طور گفتم دور همیم بخندیم دلت نشکنهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
وگرنه معلومه که کی استاد کیه:cool::cool::cool::cool::cool::cool:
(البته در اینده فعلا حساب نیس!!!)
تو پاسارگاد هم همین کار رو کردی دیدی که سر 3 سوت مدیر ویژه شدم
باشه استاد تو میبری یکم کمتر خبال پردازی کنBig Grin
(15-02-2014، 18:37)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:36)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خووووب میخواستی اسپم ندی Dodgy
DodgyDodgyDodgyDodgyمیمردی یه با بهم میگفتی؟

چرا بگم یه تاپیک هست اسپم چیست میخواستی اونو بخونی
اون توش پارتی بازی شدAngry
چون پسر بودی محمد مدیره ویژه کرده بودDodgy

تازه از الان حسابه
البته اول باید پوز عرفانو به خاک بمالم
اون بد واجبه -________-

چه ربطی داره . بلد نیستی نگو پسری Big Grin با یه پ خ بش گفتم من امیر حسینم فرداش مدیر ویژه شدم همین Big Grin
این لحظه واقعا حرصمو دراوردی امیرحسینAngryAngryAngry

عیب نداره بعدا انشالله دوباره بهم میرسیمSleepy

فعلاDodgyUndecidedAngel
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Mr.Robot
(15-02-2014، 18:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا کو ... ؟!!!  

منم خدافس

حالا کی تموم میشع؟Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 60
 سپاس شده توسط Mr.Robot
امیر حسین بچه ها رو اذیت نکن
میکشمتا
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Mr.Robot
میترا اسم شوخرم جاستینِ ^______________^
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Mιѕѕ UηυѕυαL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان