امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا ^________^
اون هیچی نمیگع |:
اون با ما نمیاد |:
ما 30غه هستیم 25r30
2 یا 4 ماه دیگع تموم میشع مجرد میشم Angel

آیســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآن >___<
خیلی خوشحالم >________<
تبریک میگم >_<
من میدونستم >_<
هورآ ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، இFATEMEHஇ
آگهی
(15-02-2014، 19:10)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر حسین خو من چیکار کنم :| وآییی >__< من میخام نویسنده شــم >__<

آیسان میگم چت بوده >__<
جواب منو بده الاخ :|

منم میخوام ثابت شم >_< یه بخش بگیر که رقیب نداشته باشی مث من که خبر رو گرفتم اونموقع رقیب نداشتم !! همچنین تاریخ
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(15-02-2014، 19:12)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرطـــــــآن خون 0_____0 ؟؟

|: هوممم؟!> نـدارم ^_^ بیـآین بغلـم >===*^__^*===< 3> *:

(15-02-2014، 19:11)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايسان نميخواي به بچه ها بگي؟^_^

من بايد برم كاري نداري؟^_^

|: هـآن!؟

خـو بچـه هـآ من و احسـان بـرای یـه هفتـه آزمـآیشی مـآل همیم -__- !!

نرو من تازه اومدم /: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 64
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، τοxικ
(15-02-2014، 19:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:07)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چي شده؟:229:

من سرطان خون نـدارم ^____________________^ !!

واییییییییییییییییییییییییی . . .آخ جون !! ^__^

(15-02-2014، 19:07)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلتـون اومـد همینکـه مـن رفتـم نسخـه بـزنیـد ؟!

هـع

فـآطمـه خبـر دارم بـرات >____< جیـغ |:

فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه

فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه فاطمه

فـآطمـــــــــــــــــــــه >___< !!

|: جـواب منفـی بـود :|

من سـآلمم فـآطمه >_< جیـغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

واییی |:

وقتی دکتر گفتااااا |: من سرم ویری ویری رفت و افتادم |: !!

-___- فاطمه باور نمیشه فاطمه وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان

آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان آیـسـان

جـــیــــغ^_________________________________^

وای خــدا آخ جــون بـاورم نمیشه هـــــــــــورااااااااااااااااا(:

آخ جـون خـوش بحـالـت(:

فـآطمه ^_^ جیغغغغغغ ویییییییییییی !! آخ جون !!! ^_^

منم باورم نمیشه |: فک میکنم الان دوباره باید برم آزمایش بدم |: ولی فاطمه ^_______^

ارع خیلی خوش به حالم ^_^ فاطمه !! ^__^ هومممممممم خیلی خوشحالم !!

آیـسـان^__^ جــیــغ !!! (:

وای وای هـای هـای(:

چـه قــدر عـــالــی^________^

خـیــلـی نـگـرانـت بـودم-___-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(15-02-2014، 19:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:12)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرطـــــــآن خون 0_____0 ؟؟

|: هوممم؟!> نـدارم ^_^ بیـآین بغلـم >===*^__^*===< 3> *:

(15-02-2014، 19:11)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايسان نميخواي به بچه ها بگي؟^_^

من بايد برم كاري نداري؟^_^

|: هـآن!؟

خـو بچـه هـآ من و احسـان بـرای یـه هفتـه آزمـآیشی مـآل همیم -__- !!

نرو من تازه اومدم /: !!

چقد هم خوشحالی Big Grin

تبریک میگمBig Grin (-)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، τοxικ
(15-02-2014، 19:12)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآن >___<
خیلی خوشحالم >________<
تبریک میگم >_<
من میدونستم >_<
هورآ ^_^

رُکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ^_________^

منم منم !!

میدونم که میدونستی ^_^

هـوراااا !! جیـغ >_<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 64
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، † αƖιєη †
رُکی (: ایول باو شوخر چیه .. وخ وخ وخ :| !!

امیر حسین کدوم بخش رقیب نیسو خو ؟؟ گردشگرس چی ؟؟ پزشکی چی ؟؟ بقیش چی 0___0 ؟؟

آیســــان .. اومدم .. هووووو ^__-
 سپاس شده توسط Mr.Robot
من برم موضوع بدم بااااااااااای عـــــــــــــــــــــال
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(15-02-2014، 19:08)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:05)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:04)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:02)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 18:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بخش مورد نظر Heart
شاید کسایی بودن که شرایطشون بهتر از تو بود !!! اگه گ آ میخوای نویسنده شی وللش سرتو درد نیار

موضوع از کجا بیارم :| یه سایت میدی بهم :| ؟؟ میخام برا انجمن تصاویر دیدنی یا اخبارشم مثلا :|
به موضوع هام سر میزنی .. ببینی چی کم دارم :| ؟؟
من کلی وخته اینجا عضوم میخام نویسنده شم :|

تصاویر دیدنی نه ولی اخبار که همه جا ریخته !!!! تک ناز . پار ناز . ایران ناز و .....

دست ناز . خزناز .. :| اینا چی ؟؟
باخشه میرم دنبال خبر :|
چن تا موضوع بزنم ؟؟ :/
اینا رو سرچ کنی سایت خبر میاد
رقیب زیاد خیلی زیاد Undecided

(15-02-2014، 19:06)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:03)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ خ ریخته روم !!!! چیزی گفتی ؟
خوبی؟
چ خبرا؟
ببند اون پ خ رو خب

مرسی داش تو خوبی ؟ شنیدم عقد کردی ؟ Blush راسه ؟
مرسی
نه
کی گفته؟

(15-02-2014، 19:06)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:03)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ خ ریخته روم !!!! چیزی گفتی ؟
خوبی؟
چ خبرا؟
ببند اون پ خ رو خب

مرسی داش تو خوبی ؟ شنیدم عقد کردی ؟ Blush راسه ؟
مرسی
نه
کی گفته؟

تو خوراک شنیدم داااااش
what
منظورتو نمیفهمم
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Mr.Robot
من باز اومدم سلام کنم باز برمBig Grin
گــفـتگـوے آزاد 【81】 64

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان