امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(15-02-2014، 20:11)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايمان توازكجابوي دهن نوراع روفهميدي؟!
اوووووووووووووووووووو!
اينجايه خبراييه!

حاج اميربرا مايه چندتاخطبه بخونين!

بدونوراع من به عشق حاجي دارم ميرم ديربرسم ميكشمتا!

اول صلوات ختم کنید !!! Big Grin
آگهی
(15-02-2014، 20:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی انقدر که شما من و تحویل میگیرید خزروخان منو تحویل نمیگیره /:
امضا رو میزنی مخصوص خودت :|

بـﮧ بعضیـا بایـנ گفت:

عـﮧ ببخشیـנ یاנم نبـפנ بعضیا لیاقت هم ڪلام شـנטּ با مارפ نـנارטּگــفـتگـوے آزاد 【81】 78
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 78
(15-02-2014، 20:11)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 20:09)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اميرعشخم بيابريم نمازجماعت خواهروبرادرش قاطيه!

الله اکبر تسبیحم کو . امامم کو . برییییییم

|: امیر !؟ عشقش!؟ |: O_O !!

خدافس فعلن |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 78
 سپاس شده توسط Mr.Robot
من نتم تموم شه همه تونوميكشم!
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Mr.Robot
(15-02-2014، 20:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 20:11)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 20:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 20:08)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 20:07)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنـونم |: نـع واقعـا ممنـونم :| !!

هعـی !! |:
ï'm ñö† α möñ§†êя

من هیولا نیستم -_-

این خوبع دیگه -_-

هومممم ^_^ این خـوبه (: !!
مشکل پسندی -_- 

ï wαññα £ïɢн† wï†н ˩ï£ê

من میخوام با زندگی بجنگم _________-

این خـوبه /: نع واقعا این خوبه !! ^_^ |||:
بیشتر از اینا چیزی نمیرسه م ذهنم -_-
شبکه مشغول است 
404 
:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 78
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
خوشمزه من صدام از بلبل هم قشنگ ترع «:
(15-02-2014، 20:14)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بي خي باعااميرچراحدي گرفتي؟!
اذان صرف شدع!
بروبچ خانواده مجازي بسازيم؟!

هــــــــــــههههههههه تو هم خاله بازی
بـآآآآآآآآآآآآآآآآی ....

بای همــگی ...

اخر نفـهمیــدم ایـن احسـآن کدوم .... اعوذ و بالله ا & استغفر الله ...

ایـسـآنی بـآی ... DodgyHeart
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
(15-02-2014، 20:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 20:10)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 20:07)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 20:03)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 20:02)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو*گ*ه*رنگي رنگي خوردي نوراع!

هــــهـــہ(:
خوشمزه بود خخخخخخخ

اوغ ... اوع ... اوغ ...

پیـف پیـف پیـف ...

میـگم چرآ دهـنت بو بد میده ...

عاره(:
واسه شما بچه ها خوب نیستا خخخخخخخخ

مـآ از ایـن گوهـآ نمیـخوریـم ....

هههههههه ... چ خطرا ؟؟؟

ما کلا خطری زندگی میکنیم
حالا این خطبه چیه Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان