امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(16-02-2014، 15:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 15:26)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 15:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 15:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-ــــــــ-
.
.
.
..
.
.
.
.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 109

مـمـد؟؟؟

چـتـع؟؟؟

سلام فاطمه

خستم -ــــ-

سـلـام(:

چراع؟؟؟|:

روز سختی بود
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(16-02-2014، 15:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیـــــــــــــــــــــــــــــغ -_-

جــــــــــیـــــــــغ>______<

من اینو تو گفتگو مد کردم گــفـتگـوے آزاد 【81】 109

(16-02-2014، 15:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز سختی بود
|:
بسی مفهومی سخن میگیع|:
مدرسه منظورته؟
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، † αƖιєη †
(16-02-2014، 15:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 15:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو تو گفتگو مد کردم گــفـتگـوے آزاد 【81】 109

(16-02-2014، 15:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز سختی بود
|:
بسی مفهومی سخن میگیع|:
مدرسه منظورته؟

-ـــ-

ارع
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(16-02-2014، 15:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو تو گفتگو مد کردم   گــفـتگـوے آزاد 【81】 109
پ از این به بعد میگم...
 دآد 0_0
( بنظرت منحرف میشن؟ -_-)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(16-02-2014، 15:32)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو تو گفتگو مد کردم   گــفـتگـوے آزاد 【81】 109
پ از این به بعد میگم...
 دآد 0_0
( بنظرت منحرف میشن؟ -_-)

هـاع مـنـحـرف میشن-__-

ولـی بـگـوع بسی جلبه^__-
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
سلام چه شلوغ !!! @ _ @
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(16-02-2014، 15:35)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام چه شلوغ !!! @ _ @

ایـنـا فقط تـمـاشـای چی هستن!

شلوغ نی!|:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Allegro، mrsana!!! شلوغتون منو كوشته *_____*
گــفـتگـوے آزاد 【81】 109
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، sp_go ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
آقا نیگه دار...
اقا نیگه دار من همینجا پیاده میشم!-_-
|BACK AGAIN|
 سپاس شده توسط Mohammad 77
بـریـد بـه هـر کی میخواید رای بدین|:

دقت کنید تبلیغ خودم نبود تبلیغ تاپیک بود|=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=88910&pid=1566478#pid1566478
 سپاس شده توسط MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان