امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(16-02-2014، 21:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I wanna SCREAM & SHOUT (:

^_^

متـن اینگـلیسـی = اخـــ×ـطـ،ـ،ـآرٌ ...

چنـد بار بـگـیـم ! Exclamation

Big GrinAngel

اهم اهم
من اگر صلاح بدونم خودم هسم ا=
گــفـتگـوے آزاد 【81】 126
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، Thyme ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(16-02-2014، 21:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

Big GrinAngel

اینگیلیسی خـالـی نی!

شکلک دارع|:

(16-02-2014، 21:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

Biritny spears ft will.i.amBig Grin

خـیـلـی فـاز میدع^_-

ارع!خوشم میادBig Grin
فاز پارتی فیض میدع:|

اون تیکش که میگه بریتنی بی** خیلی باحاله(:
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، I LOVE YOU FARHAD ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-02-2014، 21:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

،_،

[quote='Directioner girl' pid='1568158' dateline='1392576051']

^_^

Big GrinAngel

:|
وای بر من!

وآی بر قـآطی ! ↕:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، I LOVE YOU FARHAD ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
سلام مونا HeartBig GrinHeartBig Grin
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

سپاس شده توسط MONA-GH ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
دوست من دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست داری ک دوست من ک دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی ؟:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 126
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، I LOVE YOU FARHAD ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-02-2014، 21:48)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

Big GrinAngel

اهم اهم

والاع!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【81】 126
 سپاس شده توسط MONA-GH ، I LOVE YOU FARHAD ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-02-2014، 21:50)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست من دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست داری ک دوست من ک دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی ؟:|

سربازی سر بازی سرسره بازی سر خود را شکست|:
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Thyme
(16-02-2014، 21:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

Big GrinAngel

اینگیلیسی خـالـی نی!

شکلک دارع|:

(16-02-2014، 21:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

Biritny spears ft will.i.amBig Grin

خـیـلـی فـاز میدع^_-

ارع!خوشم میادBig Grin
فاز پارتی فیض میدع:|

اون تیکش که میگه بریتنی بی** خیلی باحاله(:
من تو 4 با زیر نویس فارسی دیدم اولین بار کپ زدمD:
خودش به خودش چیز میگه!
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-02-2014، 21:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:50)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سربازی سر بازی سرسره بازی سر خود را شکست|:
اهویی رفته بود چرا تا بچراند بچه را ن خود چرید ن بچه را پس چرا رفته بود چرا ؟:|
گــفـتگـوے آزاد 【81】 126
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-02-2014، 21:50)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:48)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

Big GrinAngel

اهم اهم

والاع!
به شما هم ربطي ندارع
گــفـتگـوے آزاد 【81】 126
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان