امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(16-02-2014، 21:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:50)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست من دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست داری ک دوست من ک دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی ؟:|

سربازی سر بازی سرسره بازی سر خود را شکست|:

شیش سیخ جیـــــــــــگر ، سیــــخی شیش هزار
Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【81】 127
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~! ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
آگهی
(16-02-2014، 21:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

I wanna SCREAM & SHOUT (:

^_^

متـن اینگـلیسـی = اخـــ×ـطـ،ـ،ـآرٌ ...

چنـد بار بـگـیـم ! Exclamation

Big GrinAngel

اینگیلیسی خـالـی نی!

شکلک دارع|:

حـآلآ هـر چـی !!

صـآبـر نیـسـ ... هعـی !!!

یکـی نیـسـت پیـامای گـوشیـمو جوآب بده ؟؟؟ پـُـر شـده /// <_>

مـونـآ ... ؟

صـلآحٍ ... ؟

گفـتن ... ؟

بـ ـآی ... ؟

b
y
e
 سپاس شده توسط I LOVE YOU FARHAD ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دوست من دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست داری ک دوست من ک دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی ؟:|یکی دیگه دوستم دوست داره بادوستم که دوست داره با خواهرش دوست بشه دوست بشه ولیمیگه تو باید با دوست منکه دوست داره با اون دوست من دوست بشه دوست بشی بعد میگه دوست میشی ؟ با دوستی که دوست داره با دوست دوستم دوست بشه دوست بشی ؟
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج

هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ

حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين

سپاس شده توسط MONA-GH ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(16-02-2014، 21:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:40)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

Big GrinAngel

اینگیلیسی خـالـی نی!

شکلک دارع|:

حـآلآ هـر چـی !!

صـآبـر نیـسـ ... هعـی !!!

یکـی نیـسـت پیـامای گـوشیـمو جوآب بده ؟؟؟ پـُـر شـده /// <_>

مـونـآ ... ؟

صـلآحٍ ... ؟

گفـتن ... ؟

بـ ـآی ... ؟

b
y
e
من زبون حيونو بد نيستم ا=
گــفـتگـوے آزاد 【81】 127
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-02-2014، 21:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

Big GrinAngel

اینگیلیسی خـالـی نی!

شکلک دارع|:

(16-02-2014، 21:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Biritny spears ft will.i.amBig Grin

خـیـلـی فـاز میدع^_-

ارع!خوشم میادBig Grin
فاز پارتی فیض میدع:|

اون تیکش که میگه بریتنی بی** خیلی باحاله(:
من تو 4 با زیر نویس فارسی دیدم اولین بار کپ زدمD:
خودش به خودش چیز میگه!

آرع خجالت هم نمیکشه با دو تا بچش استغفرالله|:
(16-02-2014، 21:52)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:50)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست من دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست داری ک دوست من ک دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی ؟:|

اهویی رفته بود چرا تا بچراند بچه را ن خود چرید ن بچه را پس چرا رفته بود چرا ؟:|

کشتم شپش شپش کش شش پا را |:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
فاطی تو کلیپ oh la la la برای کارتون اسمورفا خونده بود..اون دوتا فسقله بچه هاش بودن?:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(16-02-2014، 21:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی تو کلیپ oh la la la برای کارتون اسمورفا خونده بود..اون دوتا فسقله بچه هاش بودن?:|

آرع بچه هـاش بودن
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
night music الان رو چنده ؟ -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 127
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
I came up in this party time to TWREK , TWERK

رقص تورک خیلی فجیهه |:
(16-02-2014، 21:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:52)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^

Big GrinAngel

اینگیلیسی خـالـی نی!

شکلک دارع|:

(16-02-2014، 21:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـیـلـی فـاز میدع^_-

ارع!خوشم میادBig Grin
فاز پارتی فیض میدع:|

اون تیکش که میگه بریتنی بی** خیلی باحاله(:
من تو 4 با زیر نویس فارسی دیدم اولین بار کپ زدمD:
خودش به خودش چیز میگه!

آرع خجالت هم نمیکشه با دو تا بچش استغفرالله|:
(16-02-2014، 21:52)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-02-2014، 21:50)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهویی رفته بود چرا تا بچراند بچه را ن خود چرید ن بچه را پس چرا رفته بود چرا ؟:|

کشتم شپش شپش کش شش پا را |:

امشب شب سه شمبه س ، فردا شبم سه شمبه س ، این سه 3 شب اون سه 3 شب هر سه 3 شب سه شمبه س. ا=
گــفـتگـوے آزاد 【81】 127
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان