امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

دوست مــــــــــجازی من

چند وقت است برایت مینویسم
و تو میخوانی
و گاهی تو مینویسی و من میخوانم
حواست به من باشد

دوست مــــــــــجازی من

بین ما هیچ نقابی نیست
این روزها درد دلهایمان را
به زبان نمی آوریم
تایپ میکنیم

مانده ایم اگر این دنیای مجازی نبود
روی دیوار احساس چه کسی مینوشتیم

نامت زیباست اما افسوس مجازی هستی

پشت هر یک از لایکها یک مخاطب خاص نشسته است
میخواند/فکر میکند/گاهی هم گریه میکند/یا میخندد

برای چند دقیقه هم که باشد از دنیای واقعی مرخصی میگیری
مینشینی برای دل خودت
گاهی هم شب و روز میچرخی در این دنیای رمز دار

ولی میدانم

قد تمام لبخندهایت تنها هستی
اگر همدمی بود که مجازی نمیشدی

دوست مــــــــــجازی من

گاهی آنقدر احساس نزدیکی میکنیم که دستمان به مانیتور میخورد
بیخود میشویم بین یک دنیا دروغ و اعتقاد

فراموش میکنیم خودمان را
دور میزنیم منطق و باورهایمان را
میخندیم/گاهی هم دروغ میگوییم

آنقدر که با طـــــــــــو راحت هستم با خودم نیستم
نمیدانم....
شاید این معجزه ی مـــــجازی بودنت باشد
دوست مجازی من
بودنت را قدر میدانم و دوستت دارم !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.bia2mob.net/uploads/posts/2014-02/thumbs/1392500350_jn4537eoayhagohek32o.jpg
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Brooklyn Baby ، pink lady
آگهی
(17-02-2014، 16:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:52)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:49)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:49)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

slm -_-

فـرزام !! {:

خـوبی!؟ |:

نـام کـآربری پیـدا کـردی؟! /:

هنو میخوای -_____-
اونهمه بت دادم -_-

گُـراز وحشی خـوبه به نظرت!؟ O_O

من هیولا نیستم جالبـه!؟ |||:

فقط اون فیلتره باحال بود با میخوام با زندگی بجنگم /: !
من هیولا نیسم ب اون قشنگی :|

بیا 
˩ï£ê α ˩ïê

زندگی ی دروغه-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 155
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(17-02-2014، 16:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ωـلاҐ

ایــش !! |:
^_^

خــوبی؟! (: |:
گــفـتگـوے آزاد 【81】 155
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Mohammad 77 ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-02-2014، 16:53)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم من هم برم؟Confused
10 دقه دیگع میرم-__-

آورین نروووووو!
میخوامیم بحرفیـــــــــم!
من تازه اومدم!
Big GrinHeart
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【81】 155
 سپاس شده توسط pink lady
Dodgyهیییییییی
سلام :|
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(17-02-2014، 16:56)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:52)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:49)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:49)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

slm -_-

فـرزام !! {:

خـوبی!؟ |:

هنو میخوای -_____-
اونهمه بت دادم -_-

بیا 
˩ï£ê α ˩ïê

زندگی ی دروغه-_-

ایننننننن خوبه ^_^ !! (;

دستت طلا فـرزام آقا ^_^ ! هوممم
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 155
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، T A R A
(17-02-2014، 16:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ωـلاҐ

ایــش !! |:
^_^

خــوبی؟! (: |:

مرسی Big Grin

چطوری
(17-02-2014، 16:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 16:56)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـرزام !! {:

خـوبی!؟ |:

هنو میخوای -_____-
اونهمه بت دادم -_-

بیا 
˩ï£ê α ˩ïê

زندگی ی دروغه-_-

ایننننننن خوبه ^_^ !! (;

دستت طلا فـرزام آقا ^_^ ! هوممم
-_-
˩µñÐêαÐ ɢïя

دختر ارواح -_-
گــفـتگـوے آزاد 【81】 155
مـَטּ زטּ هستمـ وُ تو مـَرב ...

اما ... نگراטּ نباش بـﮧ ڪسے نخواهمـ گــُفت :

ڪـﮧ בر پَسـﮧ مُشکلـات وُ בرב هایــے ڪﮧ تو بَرایمـــــ ساختـے وُ تحمل کرבمــــ

בر پَسـﮧ نامرבے وَ نامہربانے ڪﮧ בیـבمـ وُ בمـ نزבمـــــ !

בر پَسـﮧ بــے معرفتے هایـے ڪـﮧ בیـבمـ وُ معرفت هـایـے ڪـﮧ بـﮧ خرج בاבمــــــ ...

مـَטּ مــَرבتــَر " بوבمــــــ |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 155
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Brooklyn Baby ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان