امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(17-02-2014، 17:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:36)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع بابا زمین چمن بودم !
بآرون اومد زمین سر شد !
پآم جر رفت از بس سر خوردم ! Big Grin

جمعه بودم تهرآن ... با پسر عموم اینـآ رفتـیم چمن مصنویی ... سوخـتم ...

کفشم لیـز بود ... هی سر میخوردم ... تنم اسـفآلت شد خدایی ..

هوای سردو مضخرفی داشتـــ ... تو سرمآ داشتیم بازی میکردیم .. نفسمون نمی اومد ..

من هم چمن مصنوعی میرم !
بآرون بیآد خیلی سر میشه !
تو سرمآ چون عآدت نداری من بآ دوستآم تو برفم بآزی کردیم ! Big Grin

اصلا عادتـــــ ندارم ...

گرجی بیشهور T_T

امروز یه سری بچه ها ( 7-8 ) تایی بودن ... نامردا دور تا دورم جمع شدن ..

من داشتم یکیشونو میزدم اونا با گچ سیشرتمو گچی کردن ... بچه های ارشاد سر رسیدن یک فصل خدا سرویسشون کردن ...

ما چهار تا بودیم اونا 8 تا ... دهنشونو ریـ**یم ...

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

باز از بچه های خودتون تعریــف کن ... فقط خـآ*ه دارن تکــ گیر بیارن بزنن // Dodgy

:cool::cool::cool:Big Grin

عجب ! Big Grin

اره ... یه لحظه سرمو چرخ دادم دیدم ... از موهام بگیر تا جوراب گچ قرمز شده ..

دو زنگ داشتم میشستمشون !Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
ممد عسل خدآفظ !

منم برم خدآفظتون ! (:
گــفـتگـوے آزاد 【81】 164
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Mohammad 77 ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام (:
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~! ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Thyme
(17-02-2014، 17:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:39)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:37)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب دیگه هم من خسته شدم هم زیادیتون شد:|
من برم ببینم میتونم چ خاکی توسرم بریزم-_-
اه-_-
محمودی خدا بگم چیکارت نکنه-_-
خودافس-_-
اقا دارم میرم حداقل سپای بدید=)
بای همگی(:

عسـل ؟؟؟

تو کـع انقدر لوس نبودی ؟

سپـآس به چ درد میخـوره باو ...

Huh
زرشک |:

خودش با اون آکانت دختره که اومده بود میگفت حداقل دارم میرم سپاس بـدین Angel

ارع سپاس به چه درد میخوره اصلا!؟ هـآن!؟ ^_^

خودت داری میگه اکانت دخـتره .. چه بدرد من میخوره ها ؟؟

احـمد !!

زن داداشتـــ اومد لوس بازی نکنی ... DodgyBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلـام فـآطی !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 164
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هــعیــییی !! >__<

امــتحــان!! cry girl
اوســکول !! |:
گــو خــور!! |:
دیـووس !! |:
اوهــوم!! |:

خــدافض!! ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 164
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~! ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-02-2014، 17:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد عسل خدآفظ !

منم برم خدآفظتون ! (:

قیـآفه ی من شبیــه لوبیــآ ]] >؟؟؟؟

واجـب شد به مآمآنتـــ بگم بهت خدافسی یاد بده !!! Sleepy:cool:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-02-2014، 17:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــعیــییی !! >__<

امــتحــان!! cry girl
اوســکول !! |:
گــو خــور!! |:
دیـووس !! |:
اوهــوم!! |:

خــدافض!! ):

منم امتحـان دارم فـردا مثلـن |:

ولی اینجا بود که خدا نفـر جلوی نیمکت را خرخـون آفـریـد تـا از علم او استفاده کنیم |:

از دیـوس هـم اون ور تـره لـامصب -_- !!

خُـدافس گـلی ! {:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 164
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
                                                                                                                                                                        هیهیهیهیهی:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 164
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(17-02-2014، 17:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــعیــییی !! >__<

امــتحــان!! cry girl
اوســکول !! |:
گــو خــور!! |:
دیـووس !! |:
اوهــوم!! |:

خــدافض!! ):

گــفـتگـوے آزاد 【81】 164
گــفـتگـوے آزاد 【81】 164
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، T A R A ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان