امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(17-02-2014، 17:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:52)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع من کیم؟ نمیدونم :ا

سـتـارع^__^

(17-02-2014، 17:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن 67 تـآ آهـنـگ خـارجـی از حـفـظـم|: !! ؟

من فقط 60 از آهنگآی تتلو رو حفظم ! Big Grin

احـمـق اصـن تـتـلـو 60 تـا آهـنـگ دارع؟/:
فاطی-___-

سـتـی-__-

هـان؟!
یه نفر خیلی از خود راضی و ........-_-
کلا از ادما حالم بهم میخورع:ا

هع یکی بهم تیکع انداخت من الان خودمو نمیشناسم:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 167

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(17-02-2014، 17:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن 67 تـآ آهـنـگ خـارجـی از حـفـظـم|: !! ؟

هـع |: من همشونو حفظم |: !

فـاطی /: سلـام کـردمـآ /: !!

): هـع

داشـتـم حـسـاب کتاب میکردم!

آیـسـان مـن از نیکی میناج هم آهـنـگ حـفـظ کـردم|:

اس ام اس مایلی هم سخته من اونم حفظ کردم!|:
|: !!

من آهنگای وان دایرکشن رو حفظم !! :|

جاستین بیبر هم حفظم ||: هرچند که ازش بدم میاد !! /:

من نیکی میناج هم حفظم !! |:

پیت بول / پیت بال و جنیفر هم حفظم |:

انریکه هم حفظم |:

فیفتی هارمونی هم حفظم !! /: [گروه جالبیه /: باحال میخونن ^_^ نامزد گروه وان دایرکشن هستم |: ]

لیتل میکس هم حفظم /:

آستین ماهون هم حفظم |:

د وانت هم حفظم |:

و . . .!!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 167
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
>_____________________<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 167
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-02-2014، 17:55)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان >______________<
حرف نزن دیگه >__________<

[O_o] هـآن!؟

چـراع!؟ |:

پـوفف |: :| !؟

تـو حـالت خـوبه!؟ |:

خوشحـآل هم نیستی بگیـم اثـرات خـوشحـآلی روت تـأثیـر گذاشته ||: !؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 167
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(17-02-2014، 17:54)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:53)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلامـــــــــــــــــــــــــی دوباره!
Undecided

سلام عزیزم ^_-

خوبی؟

سلام جیـــــــــــــــــــگر!
خوفم تو خوفی؟
چع خبراع؟
^_^
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【81】 167
 سپاس شده توسط pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(17-02-2014، 17:58)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:54)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:53)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلامـــــــــــــــــــــــــی دوباره!
Undecided

سلام عزیزم ^_-

خوبی؟

سلام جیـــــــــــــــــــگر!
خوفم تو خوفی؟
چع خبراع؟
^_^

من خوبم؟ من /؟ نع اصن
خبر نیست :ا
فقط میدونم جدیدا همع منو میشناسن ولی من خودمو نمیشناسم-__-
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【81】 167

سپاس شده توسط Thyme
(17-02-2014، 17:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:55)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان >______________<
حرف نزن دیگه >__________<

[O_o] هـآن!؟

چـراع!؟ |:

پـوفف |: :| !؟

تـو حـالت خـوبه!؟ |:

خوشحـآل هم نیستی بگیـم اثـرات خـوشحـآلی روت تـأثیـر گذاشته ||: !؟
-__________________________-
حرف نزن -_-
>__<
اینهمه جون کندم 
چرت و پرت گفتم 
-_-
امار ارسالا بره اول -_______-
-____-
گــفـتگـوے آزاد 【81】 167
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
خدافظ (:
گــفـتگـوے آزاد 【81】 167
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє ، دنیل رادکلیف ، pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
دورد
سلام
سيلام
سام
سلوم
سعلام
مرحبا
هاي
هعآي
هلو
هيلو
هـُِلو
بنجعق
گــفـتگـوے آزاد 【81】 167
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-02-2014، 18:01)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دورد
سلام
سيلام
سام
سلوم
سعلام
مرحبا
هاي
هعآي
هلو
هيلو
هـُِلو
بنجعق
-___________-
اسپم نیس:|
گــفـتگـوے آزاد 【81】 167
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان