امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(17-02-2014، 18:03)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 18:01)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دورد
سلام
سيلام
سام
سلوم
سعلام
مرحبا
هاي
هعآي
هلو
هيلو
هـُِلو
بنجعق
موناع عجقم^_^
عکس امضامو عوض کردم-__^

^.^ عجقوليم
گــفـتگـوے آزاد 【81】 169
آگهی
تست >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 169
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(17-02-2014، 17:56)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:52)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:49)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع من کیم؟ نمیدونم :ا

سـتـارع^__^

(17-02-2014، 17:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط 60 از آهنگآی تتلو رو حفظم ! Big Grin

احـمـق اصـن تـتـلـو 60 تـا آهـنـگ دارع؟/:
فاطی-___-

سـتـی-__-

هـان؟!
یه نفر خیلی از خود راضی و ........-_-
کلا از ادما حالم بهم میخورع:ا

هع یکی بهم تیکع انداخت من الان خودمو نمیشناسم:ا

کـی بــود؟؟>__< بـگـو بـرم امـواتش رو بیـارم جـلـوی چشمش-__-

ولـی اهـمـیـت نـده راجبت چی میگن!مـهـم ایـنـه که خیلیا میشناسنت و واسشون مهمی(:

(17-02-2014، 17:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 17:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن 67 تـآ آهـنـگ خـارجـی از حـفـظـم|: !! ؟

هـع |: من همشونو حفظم |: !

فـاطی /: سلـام کـردمـآ /: !!

): هـع

داشـتـم حـسـاب کتاب میکردم!

آیـسـان مـن از نیکی میناج هم آهـنـگ حـفـظ کـردم|:

اس ام اس مایلی هم سخته من اونم حفظ کردم!|:
|: !!

من آهنگای وان دایرکشن رو حفظم !! :|

جاستین بیبر هم حفظم ||: هرچند که ازش بدم میاد !! /:

من نیکی میناج هم حفظم !! |:

پیت بول / پیت بال و جنیفر هم حفظم |:

انریکه هم حفظم |:

فیفتی هارمونی هم حفظم !! /: [گروه جالبیه /: باحال میخونن ^_^ نامزد گروه وان دایرکشن هستم |: ]

لیتل میکس هم حفظم /:

آستین ماهون هم حفظم |:

د وانت هم حفظم |:

و . . .!!

وان دی سـه تـا آلـبـومـش رو حـفـظـم|:

ده تـا از آهـنـگـای آوریل

دو تـا از بریتنی

ف** یـو و ترو فرند و نـصـف آلبوم بنگرز و وی کنت استاپ و رِکینگ بال مایلی با سون تیگز

از جاستین بوی فرند و twerk که با مایلی خونده و از لانگ از یو لاو می و آل دِ مَتِرز

از کـتـی هـم ده تـا حـفـظم

نیکی میناج سـه تـا

دِ وانتد چـهـار تا

تـیـلـور سوئیفت هم پـونـزده تاش رو حفظم

جـاسـتـیـن تیپبرلیک هم دو تا

این رویال لورد هـم حـفـظـش کردم!

دو تـا هـم از سلنا!
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє
بچه مامان بزرگم ميخواد يا د ببيندم ا= ا=
گــفـتگـوے آزاد 【81】 169
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
وایی .. سآم !

یه وب دُرُs کردم .. چطورع ؟ |:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
My webLog
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، دنیل رادکلیف
سیلام موناع!
اومدیــــــــــــــــــــــــــــــــ؟
Tongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【81】 169
 سپاس شده توسط MONA-GH
(17-02-2014، 18:04)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی -__
ب کارت برس __-

خخ [^_^] ! |:

من داشتم به کارم میرسیدم خو ! /:

(17-02-2014، 18:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وان دی سـه تـا آلـبـومـش رو حـفـظـم|:

ده تـا از آهـنـگـای آوریل

دو تـا از بریتنی

ف** یـو و ترو فرند و نـصـف آلبوم بنگرز و وی کنت استاپ و رِکینگ بال مایلی با سون تیگز

از جاستین بوی فرند و twerk که با مایلی خونده و از لانگ از یو لاو می و آل دِ مَتِرز

از کـتـی هـم ده تـا حـفـظم

نیکی میناج سـه تـا

دِ وانتد چـهـار تا

تـیـلـور سوئیفت هم پـونـزده تاش رو حفظم

جـاسـتـیـن تیپبرلیک هم دو تا

این رویال لورد هـم حـفـظـش کردم!

دو تـا هـم از سلنا!
بـا هم در یه سطحیم ^_^ !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 169
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
من نمیتونم اینجا نباشم|:

آوا خوبی؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-02-2014، 18:01)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دورد
سلام
سيلام
سام
سلوم
سعلام
مرحبا
هاي
هعآي
هلو
هيلو
هـُِلو
بنجعق

مونا زبـــون ادمینزآد که ازش حرف میزدی این بود ؟؟

به همون زبون حیـوانی قانعیم به خدا ... بای Huh
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MONA-GH ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(17-02-2014، 18:04)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 18:03)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دورد
سلام
سيلام
سام
سلوم
سعلام
مرحبا
هاي
هعآي
هلو
هيلو
هـُِلو
بنجعق
موناع عجقم^_^
عکس امضامو عوض کردم-__^

^.^ عجقوليم

مونی مونی
عجق منی
هر جا بری تو با منی
گــفـتگـوے آزاد 【81】 169

قافیه داشت؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان