(17-02-2014، 18:56)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-02-2014، 18:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-02-2014، 18:51)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hamid ♥
میشه اینقدر نیایش نیایش نکنی؟
|: پس چی بگه!؟ :|
وااا |:
نیـآیش /: خیلی عوض شُـدی هـا !! /:
نـع اون نی نی نیا ی قبلییی نع اون نیایش قبلی /: !!
پوفف |:
ایسان
تو هم اون ایسان قدیمی نیستی ^_-
تو هم نی نی شیطونه نیستی -_-
فقط من عوض نشدم
خیلی عوض شدن
نیـآیش !!
من میدونم !!
خودم بهتر میدونم !!
تو آرع فقط تو عوض نشدی !!
ولی منکه عوض شدم دوستامو فراموش نکردم که تو کردی که |:
ول کن -__-
(17-02-2014، 18:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-02-2014، 18:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-02-2014، 18:52)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
0ــ0
oــــo
#ـــــ#
@ـــــ@
!ـــ!
.ـــــــ.
علیکــــ
محمـد ^_^ مُـدیر مهـربـان |:
آواتـار قبلـی و امضـا قبلیـت خیلی خُشگل تـر و بـرازنـده تـرت بـود |:
یه نصیحت بهت میکنم
خودت باش
من الان خودمم
|: من خودمم !!
بدون کپی برداری !! :|
ممنون از نصیحتت -__- به دردم نمیخوره چون خودمم فعلن |: هروقت خودم نبودم ازش استفـاده میکنم (;