امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(17-02-2014، 19:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هـآ خدافس |:

بیشخور ها|:

من تهنا شدم|:

خـدافس|:
 سپاس شده توسط Thyme ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(17-02-2014، 19:07)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافض-___-

نرووووووووووووووووووو
Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【81】 180
 سپاس شده توسط pink lady
(17-02-2014، 19:08)گریس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم آدممcryingcrying

میدونم *ــ*
 سپاس شده توسط Thyme ، pink lady
(17-02-2014، 18:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش حمید امضات کج @ـــ@

ول کن اون نماد هارو #ـ#

میخوای اوتار و امضا مثه من ؟؟ &ــ&
الان خوب شد؟
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Thyme
دیـه کـسـی نی!

منم میرم|:

خـدافـس-__-
 سپاس شده توسط hamid ♥ ، Thyme ، pink lady
(17-02-2014، 19:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 19:06)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 19:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 19:02)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 19:00)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دور شو ای نماد شر×ــ×

اون چیه تو امضات @>@

شریم شریم Big Grin

این خوده منه که فعلا خوابه ¤_¤

این خود شما کی بیدار میشه ؟ @ـ@

‏2014.4.14

تاریخ انتشار آلبوم جدید شراعظم

اونوقت چی میشه ؟ @ـ@

جوجه مرغ میشه. گوساله گاو میشه. خر زخمی میشه. محمد فضول میشه.
 سپاس شده توسط hamid ♥ ، Mohammad 77
(17-02-2014، 19:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هـآ خدافس |:

تو نیـــــــــــــــــــز نرو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【81】 180
(17-02-2014، 19:10)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 18:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش حمید امضات کج @ـــ@

ول کن اون نماد هارو #ـ#

میخوای اوتار و امضا مثه من ؟؟ &ــ&
الان خوب شد؟

2 ساعت گشتی اینا رو پیدا کردی %ـــ%

نه
 سپاس شده توسط hamid ♥
سلام=)
کی هستش عایا؟=)
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، hamid ♥ ، Thyme
(17-02-2014، 19:12)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 19:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 19:06)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 19:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 19:02)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این خوده منه که فعلا خوابه ¤_¤

این خود شما کی بیدار میشه ؟ @ـ@

‏2014.4.14

تاریخ انتشار آلبوم جدید شراعظم

اونوقت چی میشه ؟ @ـ@

جوجه مرغ میشه. گوساله گاو میشه. خر زخمی میشه. محمد فضول میشه.

من الانم فضولم
تو زن نداری @ـ@ دلم برات میسوزه $ـ$
 سپاس شده توسط hamid ♥ ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان