امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(17-02-2014، 20:38)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما دوتآ چتونه ؟؟ :|

دارن دعوا میکنن دیه ، بیا من و تو تشویق کنیمـــــــــــــ
خخخخ
... و .... دعوا کنند .... باور کنند!
Big GrinTongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【81】 188
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، pink lady
آگهی
(17-02-2014، 20:41)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 20:39)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 20:38)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی دارم با بوقلمون جون صحبت میکنمShy

منظورت ستی هس ؟؟ :|

الان من باید به تو بگم خروس حتما یا گوسآله (:

هیچ کدوم بدردش نمیخورع مــــــــیــــــــمــــــــون بدردش میخورع عزیزم:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 188

سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Mohammad 77 ، Thyme
میختی!

ممد!

سـتـی!

خرزو خان!

شاپورخان!

سـ..(:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Mohammad 77 ، pink lady
من میرم ببینیم الاف منم یا تویی
Big Grin گوسفند

من کار دارم برم بکارم برسم
 سپاس شده توسط pink lady ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(17-02-2014، 20:42)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 20:41)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 20:39)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ کدوم بدردش نمیخورع مــــــــیــــــــمــــــــون بدردش میخورع عزیزم:ا

ممد میمون (: بش میآد (:

سلام ممد ( فاطی ) (:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
(17-02-2014، 20:44)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin گوسفند

برو میمون از لج تو هم من هم میرم :ا

ببین ایشششش:ا

میمون مدیر الاف کم اوردی میدونم :ا

خدافض میمون خوش گذشت تونستی بعد بیا میمون جون:ا
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【81】 188

سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Mohammad 77

هاااا من قاطی یم Angry
کازه کوزتو بهم میریزماAngry
(17-02-2014، 20:44)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin گوسفند

آخی اقای مشغول .. اره اون کاراهایی اداریت و چک هات عقب نیفته ..
بدو برو میمون (: !!
 سپاس شده توسط pink lady
(17-02-2014، 20:44)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ممد ( فاطی ) (:

علیک قیتاس(:
 سپاس شده توسط pink lady
(17-02-2014، 20:45)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin گوسفند

برو میمون از لج تو هم من هم میرم :ا

ببین ایشششش:ا

میمون مدیر الاف کم اوردی میدونم :ا

خدافض میمون خوش گذشت تونستی بعد بیا میمون جون:ا

مدیر باید به تغذیش برسهSleepy
و ستارع باید برکنار بشه:cool:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان