امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(17-02-2014، 21:23)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی اونورم گرونی هس ؟-_-
چل شدن مردم -_-

درباره چی داری حرفف میزنی؟ -____-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(17-02-2014، 21:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-

وآآی خــآک به ســـرم چی کــآر کـــردیع ؟؟؟

مــن این همــع خــون و دل خــوردم تــآ تو قــآتل شـــیع ؟؟

وآآی |: وآآی |:
|:
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-02-2014، 21:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-
سـلـام(:

خـودم به پلیس تحویلت میدم-__-
(17-02-2014، 21:25)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم:ا
فاطی عاشقتم ^_^
خدافض:ا

سـتـی من بیشتر^_^

نـروع|:

نمیرم^_^

هــوراع^_^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
(17-02-2014، 21:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی لباس کرمیش خیلی زشت بود .. حالا اصن لباسم حساب نمیشد،لباس زیر بود! :|

رقص twerk ش رو دیدی؟؟؟

وای تو اون اجراش میرف بعد اون انگشته هم که تو دستشه مث سیخ میگرفت جلوش خیلی وحشتناک بود

تیلور کامل برگشت.زین هم مث این بچه مثبت ها داشت به اونور سالن نگاه میکرد به مایلی نیگا نمیکرد

چی؟ چی؟ به من هم بگینTongue
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 195

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-
دادگاه فرداس 
ساعت 7 صبح
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 195
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-02-2014، 21:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رقص twerk ش رو دیدی؟؟؟

وای تو اون اجراش میرف بعد اون انگشته هم که تو دستشه مث سیخ میگرفت جلوش خیلی وحشتناک بود

تیلور کامل برگشت.زین هم مث این بچه مثبت ها داشت به اونور سالن نگاه میکرد به مایلی نیگا نمیکرد

اجرای مایلی تو ام تی وی

twerk میدونی چه رقصیه؟؟
 سپاس شده توسط pink lady
(17-02-2014، 21:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:23)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی اونورم گرونی هس ؟-_-
چل شدن مردم -_-

درباره چی داری حرفف میزنی؟ -____-
همون یارو -_-
لخته |:
گــفـتگـوے آزاد 【81】 195
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ایسان .. کیو کشتی؟ب من بگو .. من لوت نمیدم ! -___-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє
(17-02-2014، 21:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-02-2014، 21:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رقص twerk ش رو دیدی؟؟؟

اجرای مایلی تو ام تی وی

twerk میدونی چه رقصیه؟؟

نچ بگو کجا پیداش کنم؟؟
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【81】 195

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-02-2014، 21:27)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-
دادگاه فرداس 
ساعت 7 صبح

|: دیه پشه کشتن چقـدره!؟ :|

(17-02-2014، 21:27)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-

وآآی خــآک به ســـرم چی کــآر کـــردیع ؟؟؟

مــن این همــع خــون و دل خــوردم تــآ تو قــآتل شـــیع ؟؟

وآآی |: وآآی |:

|: فـآطمه :|

پشه کشتم |: !

پشـه @__@

خونش دراومد |: !

داشت جون میداد |:

(17-02-2014، 21:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم |:

من قاتـل شُـدم -__-
سـلـام(:

خـودم به پلیس تحویلت میدم-__-

ای نامرد |: ای ظالم |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 195
 سپاس شده توسط pink lady ، இFATEMEHஇ ، T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان