خــودم به خـودم سپاس میدم^_-
(17-02-2014، 21:30)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-02-2014، 21:28)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-02-2014، 21:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-02-2014، 21:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-02-2014، 21:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی لباس کرمیش خیلی زشت بود .. حالا اصن لباسم حساب نمیشد،لباس زیر بود! :|
رقص twerk ش رو دیدی؟؟؟
وای تو اون اجراش میرف بعد اون انگشته هم که تو دستشه مث سیخ میگرفت جلوش خیلی وحشتناک بود
تیلور کامل برگشت.زین هم مث این بچه مثبت ها داشت به اونور سالن نگاه میکرد به مایلی نیگا نمیکرد
چی؟ چی؟ به من هم بگین
اجرای مایلی تو ام تی وی
twerk میدونی چه رقصیه؟؟
نچ بگو کجا پیداش کنم؟؟
تواِرک یه نوع رقصه س**سیه که انگار باسگنشون رو شیک میدن
خیلی هم فجیهه بعد مایلی خیلی استفاده میکنه
(17-02-2014، 21:53)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه سوآل ذهن منو مشغول کردع !
چرآ هر کی عکس منو دید فک کرد من چپیم ! ؟ 
عین آدم کـه عکستو به من نشون ندادیع|: