امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

سلامي دوباره:|
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
آگهی
(18-02-2014، 18:11)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوره  ^ _ ^ p336
بخشیدم ! ^ _ ^ :ag54:
تارا با مهراوه چه نسبتی داره؟ ؟ _ ؟
من بچه ی مهراوم ! {:

ههه /: !!

{: لطف داری !!

|: نمیـدونم فک کنم خـآلت بشـه /: !!

البته مطمئن نیستم |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 230
 سپاس شده توسط 30Ḱᗩᔕ
(18-02-2014، 18:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 18:11)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوره  ^ _ ^ p336
من بچه ی مهراوم ! {:

البته مطمئن نیستم |:

تارا خیلی گیر میده ! |:
cryingcryingcryingcrying
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-02-2014، 18:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 18:07)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــــوبی عشقـــی ؟؟

فـدا خانومی تو خوبی؟! {:

خدافس مـونـآ |:

خــــــــــوبم میســـی !!

قــــرار بـــود امـــروز چی کــآر کنــی آیســـآن ؟؟

دیشب گفتــی فردا .. |:

مــــــــــــــــونــــــــآ کـــو ؟؟
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-02-2014، 18:16)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 18:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوره  ^ _ ^ p336
من بچه ی مهراوم ! {:

البته مطمئن نیستم |:

تارا خیلی گیر میده ! |:
cryingcryingcryingcrying
|: آخـییییییی نـآز بشـی |:

خُـدا زیـاد کُنـه |:

کـوجـاش گیـر میـده!؟ /:
(18-02-2014، 18:16)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوره  ^ _ ^ p336
من بچه ی مهراوم ! {:

البته مطمئن نیستم |:

تارا خیلی گیر میده ! |:
cryingcryingcryingcrying

چـــــــون یکــــآرای میکنیـــع ک گیــــــر میــدع !!
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-02-2014، 18:17)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیشب گفتــی فردا .. |:

فـاطمه |: عکسمو میخـوای؟! |:

من و میخـواییی ببینی کـه چـی بشـه آخه !؟ ^_^

باعشه بهت میـدم الـان !!

(18-02-2014، 18:13)B6-8 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَچـه هـآ تـازه وارد نی !!

|: . . !!

بهش سلـآم کنیـد |:
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(18-02-2014، 18:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 18:17)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیشب گفتــی فردا .. |:

فـاطمه |: عکسمو میخـوای؟! |:

من و میخـواییی ببینی کـه چـی بشـه آخه !؟ ^_^

باعشه بهت میـدم الـان !!

(18-02-2014، 18:13)B6-8 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بَچـه هـآ تـازه وارد نی !!

|: . . !!

بهش سلـآم کنیـد |:

دوس نــداری نــده آجـــی !!
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلاممممم بهه همگي بچه هااBig Grin

آیســـآن میگــع تــآزه وارد نیســـی !!

پَـــ کیستــــی ؟؟
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان