امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(18-02-2014، 19:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم مثله تو ام فاطمه !!

منم مایه ی ننگ خانواده ام !!

ولی برام مهم نی زندگی خودمه میخوام خوش باشم به دیگران چه . . قیافه ی نحس منم برام مهم نی که دیگران دلشون بخواد ببیننن چه نخوان |:

فاطمه به خدا میزنمتااا !!

د لامصب بگو چته !!

اه !!

اذیت نکن !!

در ضمن . . تو چرا برات دیگران مهمن!؟

نباید هیشکی برات مهم باشه میفهمی |:

البته اندکی از دوستان چراع !!

[من خودمم . . متعلق به خودم به کسی هم ربط نداره {:

زندگی خودمه زندگی من پره شادیه !! همه روزام خوب میگذرن !

امروز هم یه روزه مثله روزای دیگه !! ]

اینو همیشه با خودت تکرار کن !!

تاثیر داره !!

نداشت بیا یقه ی منو بگیر |:

سره پل صراط حلالم نکن اگه تاثیر نداشت |:
نـه آیـسـان نـع تـو مطمئنا خیلی بهتر از منه وضعت|:

مـن تـجـربـیـات و خـاطـرات بـدی داشتم که تا حالا به یک نفر هم نگفتم|:

آمـادگیش رو نتدارم به کسی بگم|:

نمیتونم بگم میترسم خوشم نمیاد ذهنیت بقیه راجب من تغییر کنه|:

خوشم نمیاد منو یه دختر بد کارع بدونن نمیخوام بقیه راجبم قضاوت غلط کنن|:

اصـن مـن هـمیشه میخوام شاد باشم(: شاد هم هستم(:آیسان خیلی خوبی دخی(:

دیگه هیچ مشکلی وجود ندارع(:

{: آفرین فاطمه !!

هع ..

فاطمه .. نگو وضع من بهتر نی به خدا !

وقتی هیشکی بهت اهمیت نده ! همه ازت بدشون بیاد !!

اون موقع میفهمی !!

من میدونم حتی شماها هم از من بدتون میاد !!

شب خوش

خانوم اجـآزه اجـآزه ..

منم از شمـا بد میـآد Big Grin
آگهی
(18-02-2014، 19:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:44)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:38)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی کی میشه که بتونم برگردم ؟ :/

اسمت چیه!؟ |: منظورم نام کاربریته! |:
مهم نی ایسان  .. وختی این اکانتو ساختم اکانت اصلیم بن بود  .. واسه همین اسممو بدبخت گذاشتم  .. من فروزنم  .. ومپایر  .. با اکانت خودم نمیتونم بیام واس همین با این قدیمیه و بدردنخورع اومدم  ..

منو میشناسی |: ؟!

احمد هم میشناسی !؟ |:

ولی من تورو نمیشناسم -__- !!

در این که همه منو میشنآسن شکی نیس !
ولی من ایشنو نمیشنآسم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【81】 245
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
احمـد خیلی حلـال زاده ایی |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 245
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(18-02-2014، 19:44)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:38)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نی ایسان  .. وختی این اکانتو ساختم اکانت اصلیم بن بود  .. واسه همین اسممو بدبخت گذاشتم  .. من فروزنم  .. ومپایر  .. با اکانت خودم نمیتونم بیام واس همین با این قدیمیه و بدردنخورع اومدم  ..

شــآدی؟!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
می شه بگین اینجا چی کار می کنن؟Dodgy
عشق داغی است و دوست داشتن پخته شدن داغی یک روز سرد می شود ولی آدم پخته هیچ گاه خام نمی شود Heartکوروش کبیر
(18-02-2014، 19:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من میدونم حتی شماها هم از من بدتون میاد !!

ایـن کـمـربـنـد مـن کـجـاسـت بـزنـم ایـنـو کبود کنم؟؟؟

نـه آیـسـان خـدایی همین رو بگو کـی از تـو بـدش میاد؟؟؟

هـمـه تو رو دوس دارن دختره ی لـوس|:

دفـعـه ی آخـرت بـاشـه دیه نشنومـا|:

|: من لوسم !!

خو !!

نع جان من !!

تو که از من بدت اومده |:

صابر که از من بدش میاد |:

لوس که هستم |:

اصن وللش -__-

دنیا خودمه |: من خودمم دوست دارم همین باشم |:

دوسم ندارین به درک برام مهم نی |:

ایسان>_<
فاطی کمربند رو بیار الان>_<
غلط کن کی گفتع من تو رو کع دوس دارم کافیتع بقیع واست مهم نباشنTongue
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 245

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
لعنتیا غیر از سپاس چیز دیگه بلدید؟؟؟

ها؟؟؟؟

>ـــ<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(18-02-2014، 19:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میشناسی |: ؟!

احمد هم میشناسی !؟ |:

ولی من تورو نمیشناسم -__- !!

در این که همه منو میشنآسن شکی نیس !
ولی من ایشنو نمیشنآسم ! Big Grin

سلامت کو؟Dodgy
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 245

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(18-02-2014، 19:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمـد خیلی حلـال زاده ایی |:

تآرآ بآ سه چهآر نفر دیگه هم قبلا بهم گفته بودن ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【81】 245
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-02-2014، 19:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم اجـآزه اجـآزه ..

منم از شمـا بد میـآد Big Grin

کار خوبی میکنی !

(18-02-2014، 19:48)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان داری دیوونم میکنی  .. منو نمیشناسی ؟ هعی  .. زملنه عوض شدع  .. اخه من با تبلت لینک سختمه بزارم ببین من بهت پ خ میدم تا بگیری  ..

خخخ ^_^ شناختمت |:

واا چراع خو نمیتونی با آکانت خودت بیای!؟ /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 245
 سپاس شده توسط pink lady ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان